Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag06.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Marknadsföring

Felicia Lagerwall tar över Perfect day media

Publicerad: 11 Maj 2017, 08:13
Uppdaterad: 11 Maj 2017, 08:28

Foto: Janne Naess

Perfect day medias nya vd – Felicia Lagerwall – berättar för Dagens Media om klivet upp till vd-posten för ett av Sveriges mest framgångsrika produktionsbolag.


Ämnen i artikeln:

Perfect Day Media

I dag torsdag meddelade Hannah Widell och Amanda Schulman att de lämnar sina roller som vd respektive kreativ chef på Perfect day media. Istället kommer de ägna sig åt att bygga ett "livsstilsuniversum".

Försäljningschefen Felicia Lagerwall intar istället rollen som ny vd på bolaget, en post som hon klev på i måndags.

Hur känns det att gå in som vd för Perfect day media?

– Det känns såklart oerhört kul och det är med stor ödmjukhet jag tar mig an den här uppgiften. Nu ska jag och alla duktiga medarbetare på Perfect day fortsätta att bygga Sveriges mest progressiva mediehus, säger Felicia Lagerwall, ny vd på Perfect day media, till Dagens Media.

Var det självklart att det var du som skulle kliva upp som vd?

– Det får ni fråga Hannah och Amanda om, men att jag skulle tacka ja var det ingen tvekan om.

Den största utmaningen som Felicia Lagerwall ser i sin nya roll är att fortsätta hålla ihop Perfect day medias avdelningar med bolagets olika erbjudanden. Utmaningen ligger i att fortsätta tydliggöra dem mot marknaden.

Vad blir nästa steg för Perfect day media?

– Vi ska samla de mest kreativa hjärnorna under ett och samma tak och fortsätta producera det bästa innehållet och skapa hög reach på våra plattformar. I och med min bakgrund som försäljningschef så är siffror och ökad försäljning något som ligger mig varmt om hjärtat. Utifrån det får ni dra egna slutsatser.

Hur kommer bolaget präglas av att just du blir vd, kommer det innebära några konkreta skillnader?

– Först och främst måste jag sätta mig in i vd-rollen ordentligt, tillsammans med Mattias Bernard som blir operativ chef, för att sedan utvärdera och se över vilka förändringar som behövs göras.

Hannah Widell och Amanda Schulman som istället intar rollerna som vd respektive kreativ chef för Daisy grace kommer fortsätta att sitta med i Perfect day medias styrelse.

Hur tajt kommer du jobba med Hannah Widell och Amanda Schulman?

– Väldigt tajt. Hannah och Amanda är mina stora stöttepelare i det här och de har enorm erfarenhet av att driva framgångsrika bolag.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Perfect Day Media

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.