Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Eurosport och Bridgestone i OS-avtal

Publicerad: 26 oktober 2017, 13:27
Uppdaterad: 26 oktober 2017, 13:27

Genom partnerskapet ska Bridgestone förstärka sin kampanj "Chase your dream, no matter what" ytterligare. Foto: Skärmdump från Bridgestone

Däckvarumärket Bridgestone sluter partnerskapsavtal med Eurosport inför OS 2018.


Ämnen i artikeln:

EurosportOS

OS i Pyeongchang närmar sig med stormsteg och det är Discovery/Eurosport som äger de eftertraktade sändningsrättigheterna.

Nu står det klart att Eurosport och däckvarumärket Bridgestone tecknar ett partnerskapsavtal inför de olympiska spelen i februari 2018.

Enligt avtalet ska Bridgestone få en "framträdande position" över samtliga Eurosports plattformar för maximal exponering på 50 europeiska marknader under spelens gång.

– Eurosport tar sig an de olympiska spelen med innovation och kraft. Varenda ögonblick från denna spektakulära globala händelse kommer att täckas av Eurosport, Eurosport Player och Eurosport.com som tar OS närmare fansen än någonsin, säger Jonathan Davies, managing director, advertiser partnerships, Discovery Networks International och Eurosport, i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Vi är stolta över de innovativa sätt som vi har arbetat med Bridgestone för att fullt ut integrera varumärket i ett av världens största globala sportevenemang 2018 och få att engagera oss med våra passionerade fans och fördjupa Bridgestones speciella samband med de olympiska spelen,

Genom avtalet vill Bridgestone förstärka sin kampanj "Chase your dream, no matter what" som ska synas på Eurosports plattformar.

– Sponsringspartnerskapet med Eurosport passar perfekt för vårt varumärke och kommer att öka vår association med den olympiska rörelsen, säger Thierry Jupsin, director brands marketing på Bridgestone, i ett pressmeddelande.

Bridgestone sponsrar även Eurosports bevakning av den alpina världscupen och världscupen i backhoppning.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

EurosportOS

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.