Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Emma Lundgren till Snap Inc

Publicerad: 19 juni 2017, 06:02
Uppdaterad: 19 juni 2017, 06:20

Emma Lundgren rekryteras till Snap Incs säljteam.

Snap Inc gör sin första anställning i Sverige och knyter till sig Unrulys Nordenchef Emma Lundgren.


Ämnen i artikeln:

SnapchatUnruly Media

Emma Lundgren, Nordenchef för Unruly, ansluter till Snap Inc säljteam. Det är första gången som bolaget anställer personal i Sverige.

Hon börjar sitt uppdrag under sommaren och har sin utgångspunkt i Sverige där hon ska arbeta med kampanjer för sponsrade filter, sponsrade geofilter och Snapannonser.

Emma Lungren kommer rapportera till Joost Hagesteijn som är säljchef för Beneluxländerna och Norden.

"Vi är glada över att Emma ansluter sig till Snapfamiljen", skriver en talesperson för Snap Inc som enda kommentar till rekryteringen.

Det var relativt nyligen som Snapchats kommersiella erbjudanden blev tillgängliga på den svenska marknaden. Som Dagens Media tidigare berättat var Glossybox först ut med en geofilterkampanj i Sverige. Innan har endast ett fåtal nationella företag, som även finns baserade i Sverige, kunnat använda den typen av kommersiellt filter.

Siffror från Snap Inc

55 miljoner européer använder Snapchat varje dag 166 miljoner använder Snapchat dagligen globalt sett Över 3 miljoner snaps skapas varje dag

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

SnapchatUnruly Media

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.