Gå direkt till textinnehållet

Cube och United Screens i nytt samarbete

Cube och United Screens inleder samarbete.

Influencerbolagen Cube och United Screens tar hjälp av varandra för att stärka erbjudandet mot kreatörerna.

I samarbetet kommer Cube och dotterbolaget Revrelations komplettera United Screens erbjudande genom tillgång till en teknisk plattform för blogg och affiliate.

Samtidigt kommer United Screens erbjuda Cubes kreatörer möjligheten att öka sina online video-intäkter genom att ansluta till United Screens premiumnätverk på Youtube.

– Vi vill kunna leverera en helhetslösning till våra kreatörer - både Cube och United Screens har insikten att vi inte kan vara bäst på allt. Då gäller det att hitta rätt partners som har en liknande värdegrund. Cube och United Screens kompletterar varandra oerhört bra och har många lyckade samarbeten i ryggen, säger Olof Lindblom, vd på Cube, i ett pressmeddelande.

Malte Andreasson, vd och grundare, United Screens:

– Vi tror att United Screens och Cubes samarbete är en stor möjlighet för kreatörer. Vi ser fram emot att genom respektive nätverks tekniska plattformar erbjuda de kreatörer vi arbetar med att utöka sin närvaro online. Därmed kan vi även komplettera våra erbjudanden mot kunder, vilket vi tycker är en spännande utveckling för kreatörerna samt United Screens och Cube.

Publicerad 2018-06-13 07.43Uppdaterad 2018-06-13 07.49

Ämnen i artikeln:

Dela artikeln: