Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag03.06.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Marknadsföring

Cube och United Screens i nytt samarbete

Publicerad: 13 Juni 2018, 07:43
Uppdaterad: 13 Juni 2018, 07:49

Cube och United Screens inleder samarbete.

Influencerbolagen Cube och United Screens tar hjälp av varandra för att stärka erbjudandet mot kreatörerna.


Ämnen i artikeln:

CubeUnited Screens

I samarbetet kommer Cube och dotterbolaget Revrelations komplettera United Screens erbjudande genom tillgång till en teknisk plattform för blogg och affiliate.

Samtidigt kommer United Screens erbjuda Cubes kreatörer möjligheten att öka sina online video-intäkter genom att ansluta till United Screens premiumnätverk på Youtube.

– Vi vill kunna leverera en helhetslösning till våra kreatörer - både Cube och United Screens har insikten att vi inte kan vara bäst på allt. Då gäller det att hitta rätt partners som har en liknande värdegrund. Cube och United Screens kompletterar varandra oerhört bra och har många lyckade samarbeten i ryggen, säger Olof Lindblom, vd på Cube, i ett pressmeddelande.

Malte Andreasson, vd och grundare, United Screens:

– Vi tror att United Screens och Cubes samarbete är en stor möjlighet för kreatörer. Vi ser fram emot att genom respektive nätverks tekniska plattformar erbjuda de kreatörer vi arbetar med att utöka sin närvaro online. Därmed kan vi även komplettera våra erbjudanden mot kunder, vilket vi tycker är en spännande utveckling för kreatörerna samt United Screens och Cube.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

CubeUnited Screens

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.