Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag28.05.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Marknadsföring

Christian Dahlborg blir ny marknadschef på Elon

Publicerad: 27 Juni 2018, 11:17
Uppdaterad: 27 Juni 2018, 11:22

Christian Dahlborg.

Christian Dahlborg har rekryterats som ny marknadschef på Elon och lämnar därmed sin roll som vd på Bonnierägda contentbyrån Brand Publishing.


Ämnen i artikeln:

ElonElectroluxPricerunner

Elons nya marknadschef Christian Dahlborg har en lång bakgrund både inom det nordiska medielandskapet och inom detaljhandeln.

De senaste tre åren har han varit vd på Bonnierägda contentbyrån Brand Publishing och dessförinnan arbetade han under några år som försäljningschef på Pricerunner.

Under sina år på mediebyrån Zenithmedia har Christian Dahlborg haft ett flertal roller, bland dem vd för det svenska bolaget och strategichef och kundansvarig för Electrolux-koncernen i Sverige och Norra Europa.

– Christian har en gedigen erfarenhet och ett strategiskt tänkande som gör att han kommer att bli en stark tillgång för vår organisation. Vi står inför en period då vi som koncern kommer att möta många nya utmaningar och att ha med sig en nyckelperson med Christians erfarenhet, inte minst från nordiska samarbeten, känns mycket bra, säger Elons Groups vd Stefan Lebrot i ett pressmeddelande.

Christian Dahlborg:

– Det ska bli väldigt roligt att få vara en del av vidareutvecklingen av Elon och att få möjlighet att bygga vidare och utveckla Elon-varumärket och de utmaningar som Elon Group och hela detaljhandeln står inför när det gäller digitaliseringen och transaktionen mellan våra fysiska butiker och digitala.

Christian Dahlborg tillträdde sin tjänst i mitten av juni, leder marknads- och e-handelsavdelningen och ingår i Elon Groups ledningsgrupp.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

ElonElectroluxPricerunner

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.