Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Catarina Falkenhav lämnar Abba The Museum

Publicerad: 19 augusti 2016, 09:14
Uppdaterad: 19 augusti 2016, 09:16

Catarina Falkenhav blev Årets marknadschef – nu lämnar hon Abba The Museum och går vidare till andra uppdrag.


Ämnen i artikeln:

Abba the museumÅrets Marknadschef

Förra hösten vann Catarina Falkenhav priset Årets marknadschef för sitt arbete med att få Abba The Museum att bli en av Skandinaviens mest omtalade turistattraktioner.

Efter drygt fyra år på Abba The Museum & Pop House väljer nu Catarina Falkenhav att gå vidare till uppdrag inom egen verksamhet.

– Jag är så otroligt glad över att ha gjort den här resan med ABBA The Museum tillsammans med mina kollegor både i och utanför huset. Jag har varit med om många roliga och unika händelser under min tid här, så det blir naturligtvis svårt att toppa det, men jag tycker att det är rätt timing att gå vidare nu, speciellt när det går så bra för verksamheten, säger Catarina Falkenhav i ett pressmeddelande.

 – Tack vare Catarinas gedigna kunskap inom varumärken och kommunikation fick ABBA-museet en dröm-start med imponerande besökssiffror. Jag är glad över att ha jobbat med henne i så många år och kan bara gratulera hennes nästa uppdragsgivare, fortsätter forna Abba-medlemmen Björn Ulvaeus.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.