Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Birros skilsmässotavla såld

Publicerad: 13 mars 2017, 09:08
Uppdaterad: 14 mars 2017, 08:38

Skilsmässotavlan kostade ett femsiffrigt belopp. Foto: Tradera

Den påpucklade Marcus Birro-tavlan gick under klubban.


Ämnen i artikeln:

Marcus BirroAlex Schulman

"Dags att gå vidare och slänga gammal skit, däribland denna målade tavla på mig och min exman". Så inledde Marcus Birros ex-fru Jonna Vanhatalo sin annons på Tradera när den lades upp i förra veckan.

Nu har den gått under klubban - för 50 100 kronor.

Föremålet för annonsen var ett målat bröllopsporträtt av paret, som de fått i gåva av en släkting. Tavlan bär en synlig skada i området kring Marcus Birros huvud.

Jonna Vanhatalo skriver att "min knytnäve råkade gå igenom tavlan när det var som mest infekterat i bodelningen".

– Det var ett ganska offentligt och infekterat bråk mellan oss när vi separerade och jag blev ofta pratad om utan att jag fick en syl i vädret. Det här var mitt sätt att reagera på allt som hände. Min reaktion var att slå till tavlan, sa Jonna Vanhatalo till Stockholm Direkt.

Signaturen "Mattstro" lade det vinnanden budet nummer 392, i konkurrens med bland andra podduon Alex Schulman och Sigge Eklund som hävdat att de båda har lagt bud på tavlan. Men det är oklart under vilka signaturer. Det sista dygnet bjöd på en stenhård budgivning.

– Vi budar emot varandra på ett sätt som inte är rimligt ju, säger Alex till Sigge i podcasten.

Pengarna som blir över ska enligt Jonna Vanhatalo skänkas till någon kvinnoorganisation.

”Allt överskott efter betalda skulder skänkes oavkortat till andra kvinnor för att hjälpa dem komma på fötter ekonomiskt efter skilsmässor från snåla rövhattar”.

Marcus Birro har berättat för Nöjesbladet att han bara känner sympati för "den stackare som slänger upp pengar för den här".

När Dagens Media når honom på måndagen vill han inte kommentera saken mer.

– Av hänsyn till mina barn så vill jag inte gå i den här sörjan. De som vill gegga i den här sörjan får göra det, jag håller mig gärna borta. Får du med det så är jag nöjd.

Mathias Asplund

Ämnen i artikeln:

Marcus BirroAlex Schulman

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News