Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag13.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Marknadsföring

Bianca Ingrosso och Alexandra Bring till Tourn

Publicerad: 20 September 2016, 10:48
Uppdaterad: 20 September 2016, 11:38

Tourn fortsätter att värva influencers – nu knyter man till sig träningsprofilen Alexandra Bring och bloggaren Bianca Ingrosso.


Träningsprofilen och entreprenören Alexandra Bring når dagligen ut till cirka 700 tusen följare. Nu har hon lämnat Cube för att tillsammans med Tourn fortsätta utveckla sina plattformar.

Bianca Ingrosso, bloggare och sångerska, som även är aktuell i en ny realityserie på Kanal 5, stärker Tourns team ytterligare. Hon lämnar därmed Modette.

– Det är otroligt stort att få över Alexandra Bring och Bianca Ingrosso till vårt bolag, både för oss och våra samarbetspartners. Med våra analyser och teknik satsar vi på att få tjejernas varumärken att växa ännu mer, säger Tourns vd Robin Stenman i ett pressmeddelande.

Tourn har specialiserat sig på analys och data för att kunna erbjuda långa samarbeten som ska attrahera både influencers, annonsörer och följare.

Totalt når företagets influencers ut till över nio miljoner personer på instagram, enligt egna siffror – en siffra som enligt Tourn kommer att bli ännu större när Alexandra Bring och Bianca Ingrosso nu flyttar över.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.