Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Marknadsföring

Åtta unga influencers till Veckorevyn

"Jag älskar hur Veckorevyn dagligen lyfter och peppar unga kvinnor och på så sätt skapar gemenskap och girl power", säger Andrea Hedenstedt som i dag börjar blogga på sajten "Röster".

Mathias Asplund


Publicerad: 17 Maj 2017, 08:45
Uppdaterad: 17 Maj 2017, 08:13

Ämnen i artikeln:

Veckorevyn

Foto: Veckorevyn

Röster är en ny undersajt som Veckorevyn lanserade i mars. där unga kvinnor ska få göra sina röster hörda. Andrea Hedenstedt är en av åtta influencers som är klara för att börja blogga på sajten.

Förutom att blogga driver hon podden "Mathilda och Andrea" tillsammans med Mathilda Lundqvist, som även hon börjar blogga på Röster.

– De influencers som nu börjar hos oss är mångsysslare och kan göra allt från att skriva krönikor till att driva kampanjer, göra videos och podda. Det är precis så medievärlden ser ut idag och vi ser stor potential i vårt samarbete, säger chefredaktören Irena Pozar.

De andra som börjar i dag är Michaela Hamilton, Moa Rönnbäck, Made by W som drivs av Vendela och Vanessa Laukkanen, Ellinor Bjurström och Pillerpodden, som drivs av Emma Westas Rödin och Siri strand, på Veckorevyns sajt. Med Ellen Färnström, som börjar den 1 juni, är de åtta.

– Vi märker ett stort intresse från influencers att även nå ut i printmedia. Och eftersom Veckorevyn består av både magasin och digitala plattformar är det här en perfekt match för alla parter, säger Emelie Lindblom Carlsson, ansvarig redaktör på Veckorevyn.

Ämnen i artikeln:

Veckorevyn

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.