torsdag23 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Åsa Jamal till Telia

Publicerad: 5 april 2017, 06:33
Uppdaterad: 5 april 2017, 06:37

Åsa Jamal blir ny kommunikationschef på Telia. Foto: Press

Åsa Jamal blir ny kommunikationschef för Telia Sverige. "Efter fem år i innehållsvärlden känns det intressant att gå vidare till en angränsande bransch med många beröringspunkter", säger hon.

Ämnen i artikeln:

BonnierTelia

HF


Åsa Jamal kommer senast från en tjänst som kommunikations- och HR-direktör på Bonnier Broadcasting – nu går hon till Telia. Innan dess hade hon en liknande roll på TV4-Gruppen.

På Telia kommer hon ingå i den svenska ledningsgruppen och Group Communications ledningsgruppen.

– Verksamheter med en mängd olika intressenter har blivit lite av min specialitet. Telia är verkligen ett sådant bolag, med många kunder, många medarbetare, olika sorters ägare och en viktig roll att spela i det svenska samhället, säger Åsa Jamal i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Efter fem år i innehållsvärlden känns det också intressant att gå vidare till en angränsande bransch med många beröringspunkter. Jag är mitt uppe i att avsluta ett antal pågående projekt inom Bonnier Broadcasting just nu, men ser mycket fram emot att få lära känna både min nya kollegor och uppdraget bättre senare i år.

Peter Borsos, kommunikationsdirektör på Telia Company är glad över att välkomna Åsa Jamal till kommunikationsteamet.

– Åsa kommer att bidra till att synliggöra hela Telia och stärka hela Telias kommunikationsförmåga, säger han i ett pressmeddelande.

Åsa Jamal har även varit vd och rådgivare på kommunikationsbyrån JKL. Hon tillträder sin nya tjänst senast i augusti.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev