Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Apollo väljer Nord DDB

Publicerad: 15 maj 2018, 11:05
Uppdaterad: 15 maj 2018, 11:25

"I Nord DDB har vi hittat en långsiktig strategisk partner som vi upplever har god insikt i både vår marknad och våra kanaler", säger Erika Butterworth, nordisk marknadschef och affärsutvecklingsansvarig på Apollo.

Apollo inleder ett strategiskt byråsamarbete med Nord DDB.


Ämnen i artikeln:

Nord DDBApollo

Med målet att bli Nordens bästa researrangör inleder Apollo ett samarbete med Nord DDB.

Utöver de klassiska sol- och badresorna så satsar Apollo stort under året på träningsresor, kryssningar och cityresor. Förutom fler sport- och träningshotell lanseras i år destinationen Zagoria – ett historiskt område i de grekiska bergen, som passar för vandring, cykling och naturupplevelser.

Närheten till kunderna ser Apollo som en viktig anledning till framgång och att ha lokala kontor som kommunicerar med respektive marknad.

Med bakgrund av det vill Apollo ha en byråpartner som förstår den den nordiska marknaden och de skillnader och likheter som finns mellan länderna, och där ser man att Nord DDB är starka.

– Precis som oss har de en organisation där samarbetet mellan de nordiska länderna är centralt. I Nord har vi hittat en långsiktig strategisk partner som vi upplever har god insikt i både vår marknad och våra kanaler. Vårt samarbete ska synas och kännas genom hela kundresan, säger Erika Butterworth, nordisk marknadschef och affärsutvecklingsansvarig på Apollo, i ett pressmeddelande.

Andreas Dahlqvist, Chief Creative Officer på Nord DDB:

– Vi är otroligt glada över att få samarbeta med Apollo och komma in i en tid där det händer mycket i hela resebranschen. 2018 kommer att bli ett spännande år i Apollos historia, de har mycket på gång och vår uppgift är att se till att omvärlden märker skillnad.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Nord DDBApollo

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.