Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

måndag17.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Marknadsföring

Anitha Schulman lämnar Familjeliv för Cube

Publicerad: 6 juli 2017, 12:23
Uppdaterad: 6 juli 2017, 13:40

Anitha Schulman. Foto: Madelene Holmberg

Medieprofilen Anitha Schulman är influenceragenturen Cubes senaste rekrytering.


Ämnen i artikeln:

CubeFamiljeliv Media

Influencerbolaget Cube representerar sedan tidigare namn som Janni Delér, Andreas Wijk, Elsa Ekman och Angelica Blick, och erbjuder profiler ett helhetsgrepp kring sina sociala kanaler och samarbeten.

Nu knyter man till sig medieprofilen Anitha Schulman.

– Vi är väldigt glada över att få börja arbeta med Anitha. Hon har väldigt lojala följare och ett otroligt starkt engagemang i sina sociala kanaler. Med hennes förståelse och bakgrund inom tv och mediebranschen så tillför Anitha väldigt mycket till Cubes erbjudande, Olof Lindblom, vd och en av bolagets grundare, i ett pressmeddelande. 

Anitha Schulman har sedan 2015 podcasten "Lillelördag" ihop med journalisten Ann Söderlund, men är även aktiv med sin blogg, design- och inredningsuppdrag samt i Viafree’s humorserie "Mammor".

– Det känns superspännande att byta till Cube efter många bra år på Familjeliv. Cube erbjuder en helhetslösning som jag tycker är intressant och de har alltid varit i framkant med sitt erbjudande. Ett naturligt steg för mig i den fas jag befinner mig i nu, en riktigt rolig sommar och höst väntar, säger Anitha Schulman.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

CubeFamiljeliv Media

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.