Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag13.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Marknadsföring

Älvsbyhus byter skepnad

Publicerad: 19 Maj 2016, 08:16
Uppdaterad: 19 Maj 2016, 08:16

Älvsbyhus får en make-over med hjälp av Vinter.


Ämnen i artikeln:

Vinter

Älvsbyhus skapar en ny grafisk profil och ny webb tillsammans med kommunikationsbyrån Vinter. Även nya hus är på gång.

– Vi vill göra ett nytt avstamp av flera olika skäl, dels för att vi just nu också lanserar nya hus i Norge, vilket kommer att ske i flera steg och rymma spännande nyheter som vi inte ännu kan berätta om. Dels för att vi vill hitta ett nytt modernt tilltal och presentera oss på ett mer levande sätt som gör oss själva mer rättvisa, säger Olov Granström, marknadschef på Älvsbyhus i ett pressmeddelande.

Det nya uttrycket kommer visa sig i form av ett nytt utseende och nya funktioner på webben. I Älvsbyhus katalog samt i sina annonser får man också nytt utseende.

– Konkret har vi rört i egentligen allt, till och med en varsam uppgradering av deras logo. Men den är väldigt försiktig just av respekt för bolagets upparbetade kännedom. Vi har nu i kommande steg flera extremt spännande projekt som vi planerar tillsammans, så detta är inte klart, det här är inte ens början på slutet, det är snarare slutet på början, säger Ronny Olovsson, creative director på Vinter, i ett pressmeddelande. 

Ebba Elfstrand

Ämnen i artikeln:

Vinter

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.