Aladdin öppnar julfirandebutik på Blocket

2016-11-30 07:00 Viktor Ek  

Aladdin lanserar en annorlunda kampanj för att marknadsföra den klassiska chokladasken. I en specialbyggd butik på Blocket kan vem som helst ladda upp en annons och bjuda in nya bekantskaper till sitt julfirande eller ansöka om att ansluta till andra sällskap.

Varje år säljer Aladdin knappt tre miljoner askar. Det betyder att det i snitt står en Aladdinask per julbord. Nu tar Aladdin ”ge bort-konceptet” vidare i och med en Blocketbutik där vem som helst kan lägga upp sitt julfirande som annons eller fynda en ny jul hemma hos någon annan.

– Det finns lika många sätt att fira jul som det finns människor i Sverige. Men oavsett om man väljer att spendera julafton framför Kalle Anka eller på en thailändsk strand finns det en tradition som är självklar i de flesta julfiranden – Aladdinasken. Vad passar bättre än att låta Aladdin öppna dörren till nya julfiranden? kommenterar Sara Sjöholm, varumärkesansvarig för Aladdin.

Kampanjen kommer drivas med banners på Blocket.se och Aftonbladet, men även med tv-annonsering i TV4.

Arbetsgrupp:

Kommunikationsbyrå: Cohn & Wolfe
Produktionsbyrå: Dallas Motion Agency
Mediebyrå: Vizeum

Viktor Ek

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

ANNONS

Åsikter & debatt