Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Agnes Palinski till Cancerfonden

Publicerad: 3 oktober 2017, 11:31
Uppdaterad: 3 oktober 2017, 11:31

Agnes Palinski. Foto: Andrea Björsell

Vitamin Wells presschef blir ny pr- och pressansvarig på Cancerfonden.


Ämnen i artikeln:

CancerfondenVitamin Well

Agnes Palinski började sin nya tjänst den 2 oktober.

– Det känns som en viktig och spännande möjlighet att få arbeta för Cancerfonden. För att nå Cancerfondens vision att besegra cancer, har jag tillsammans med pr- och pressteamet en viktig uppgift att skapa synlighet kring organisationens arbete med insamling, kunskapsspridning och opinionsbildning. Jag ser verkligen fram emot den här utmaningen, säger hon i en kommentar om sitt nya uppdrag.

Palinski, som har erfarenhet inom strategisk kommunikation från både näringsliv och politik, har bland annat tidigare varit pressekreterare åt arbetsmarknadsminister Sven Otto Littorin. Hon har också en bakgrund som seniorkonsult på kommunikationsbyrån Diplomat Communications.

– Agnes har med sig erfarenheter från både privat och offentlig sektor som vi kommer ha stor nytta av. Vi ser fram emot att hon tillsammans med oss ska fortsätta utveckla vårt pr- och pressarbete, säger Jeanette Sundin, kommunikations-och marknadschef på Cancerfonden, i ett uttalande.

Mikaela Åkerman

Mikaela.Akerman@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

CancerfondenVitamin Well

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.