Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

fredag07.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Marknadsföring

Absolut Vodka uppmärksammar LGBTQ-rättigheter i ny kampanj

Publicerad: 28 juli 2017, 08:54
Uppdaterad: 28 juli 2017, 08:58

BBH Londons kampanj för Absolut Vodka

Foto: BBH London / Sam Bradley

Spritföretaget uppmärksammar avkriminaliserandet av homosexualitet – men understryker samtidigt att många länder fortfarande har en lång väg att gå.


I samband med 50-årsjubileumet av att homosexualitet avkriminaliserades i England och Wales lanserar nu Absolut Vodka en affischkampanj i Storbritannien för att uppmärksamma LGBTQ-rättigheter.

Kampanjen, som går under namnet ”Kiss With Pride”, understryker det faktum att homosexualitet alltjämt är olagligt i 72 av världens länder.

Affischerna varierar något i utseende, men samtliga föreställer två samkönade personer som kysser varandra samtidigt som konturerna av en Absolut-flaska lyser i regnbågsfärger över deras läppar och ansikten.

Kampanjen kommer bara några veckor efter Absoluts kampanj "Equal Love" som också uppmärksammade LGBTQ-rättigheter i samband med Londons pridefestival i början av juli.

Kommunikationsbyrån BHH i London har tagit fram kampanjen för Absolut Vodkas räkning.

Gustav Peldán Carlsson

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.