Vi söker kommunikatörer till KIMMS konsultverksamhet

Just nu söker vi dig som vill arbeta som uthyrd konsult inom kommunikation, information, marknad och media via KIMM & Wise Professionals.

Just nu söker vi dig som vill arbeta som uthyrd konsult inom kommunikation, information, marknad och media via KIMM & Wise Professionals. Är du tillgänglig för nytt uppdrag redan imorgon och har relevant arbetslivserfarenhet? Skicka gärna in ditt CV och bifoga ett personligt brev så fort som möjligt så återkommer vi om ett behov uppstår som kan passa dig!

Ditt uppdrag

Konsultuthyrningsverksamheten på KIMM växer och just nu har vi många kunder som söker en Kommunikatör. Våra kunder är båda stora och små och är verksamma inom varierande branscher. Vi söker därför dig som är tillgänglig för ett nytt spännande uppdrag med kort varsel.

I rollen som uthyrd konsult via KIMM ställs det stora krav på flexibilitet, initiativförmåga och prestigelöshet. Du förväntas snabbt komma in i ditt uppdrag och på kort tid leverera resultat. Du får på detta sätt en unik möjlighet att bygga ditt CV och utvecklas inom ditt område.

Din bakgrund

Vi söker dig som har relevant arbetslivserfarenhet inom kommunikation, information, marknad och media. Kanske har du jobbat som kommunikatör, informatör eller liknande i tidigare roller oc ser det som en rolig utmaningar att arbeta som konsult! Hos oss på KIMM kan du både vara konsult direkt via oss alternativt vara underkonsult. 

 

[embed width="750" height="422" rel="0"]https://www.youtube.com/watch?v=bKMmxtnrhrQ[/embed]

När du blir en av oss

Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag, vanligtvis mellan 3-9 månader, hos en välkänd uppdragsgivare med möjlighet för dig som konsult att vara med att påverka och utvecklas inom organisationen. Som konsult hos KIMM erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals - rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer

Är du varmt välkommen att kontakta;

kandidatansvarig Erik Värendh Månsson- evm@kimm.se

Konsultchef Anders Norrman- an@kimm.se

Konsultchef Paola Banegas- pb@kimm.se

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.