Till Lernia söker vi en Kampanjansvarig med fokus på digitala medier!

Till Lernia söker vi en driven Kampanjansvarig med fokus på digitala medier till marknadsteamet. Du kommer framför allt arbeta med Lernias bemanningsdivision och driva aktiviteter för att säkra Lernias kandidatbehov och bygga företagets varumärke gentemot prioriterade målgrupper.

Till Lernia söker vi en Kampanjansvarig. Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals på heltid, med omgående start och 6 månader framåt. För rätt person finns det mycket goda möjligheter till förlängning eller anställning hos Lernia.

Ditt uppdrag 
Till Lernia söker vi en driven Kampanjansvarig med fokus på digitala medier till marknadsteamet. I rollen som Kampanjansvarig arbetar du framför allt med Lernias bemanningsdivision och driver aktiviteter för att säkra Lernias kandidatbehov och bygga företagets varumärke gentemot prioriterade målgrupper. Ditt arbete sker i tätt samarbete med både verksamhet och externa byråer. Du rapporterar till Marknadschef och arbetar i ett marknadsteam om åtta personer.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att skapa målgruppsanpassad, effektiv kundkommunikation med fokus på konvertering. För att lyckas på allra bästa sätt är det viktigt att du alltid har kunden i fokus. Tjänsten innebär omväxlande arbetsuppgifter och vi vill att du har förmågan att tänka strategiskt samtidigt som du arbetar mot taktiska mål. Exempel på arbetsuppgifter är: 

 • Ta fram marknadsplan för aktiviteter mot utvald kundgrupp
 • Utifrån övergripande koncept och strategi planera, utforma, driva och följa upp kreativa kampanjer mot potentiella kandidater i syfte att fylla Lernias kunders behov
 • Utveckla aktiviteter som utgår från sociala medier samt testa nya möjligheter kring digital annonsering
 • Skapa och optimera kampanj-/landningssidor på webben. Producera SEO- och målgruppsanpassat innehåll.
 • Arbeta i Google Analytics och andra analysplattformar för att mäta och följa upp dina aktiviteter
 • Kravställa korrekt mätning av kampanjer och andra marknadsaktiviteter
 • Driva automatisering av kundflöden genom Marketing Automation
 • Ta fram nytt och förbättra befintligt marknadsmaterial, både digitalt och övrigt
 • Beställa byråtjänster av exempelvis reklam-, medie- och digitala byråer 
 • Sammanställa och förmedla kundinsikter till marknads- och kundansvariga utifrån kampanjarbete, resultat och analys
 • Kontinuerligt dela med dig av kunskaper och erfarenheter till dina kollegor för att bidra till en lärande organisation

Din bakgrund 
Vi ser gärna att du har relevant utbildning inom marknad/kommunikation och några års arbetslivserfarenheter från liknande tjänster. Vi lägger stor vikt vid att du är duktig på projektledning och koordinering samt att du har god känsla för skriven text, bild och layout. Du har goda kunskaper i Episerver eller annat CMS. Tjänsten kräver att du obehindrat uttrycker dig professionellt i tal såväl som i skrift på svenska och engelska. Om du kan arabiska är det ett plus men inget krav.

Viktigt för att du ska trivas i rollen är att du har god förståelse för det digitala medielandskapet och digitala annonsplattformar ur både ett tekniskt- och marknadsperspektiv. Du bör vara självgående i att följa upp aktiviteter i Google Analytics och gärna ha erfarenhet av Google Adwords-kampanjer. Det är mycket värdefullt om du tidigare arbetat med Marketing Automation. Vidare är det meriterande om du har förståelse för och erfarenhet av digitala köpprocesser.

Som person är du innovativ, ansvarsfull och strukturerad. Du värdesätter gott samarbete, samtidigt som du är bra på att arbeta självständigt och målmedvetet. Du har modet att lyfta fram och genomföra dina idéer.  

Var hamnar du? 
Lernia är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag där du kommer att bidra till att skapa ett samhälle där människor kan försörja sig själva och där företag kan växa och blomstra. Om du är intresserad av att vara med och skapa ett hållbart samhälle är detta rätt organisation för dig! 

När du blir en av oss 
Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.  

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. 

Vad händer sen? 
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Lisa Andelius, la@kimm.se, eller Konsultchef Anders Norrman, an@kimm.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.