Sökes: Självgående och schysst Webbdesigner!

Vi söker nu en webbdesigner med grafisk inriktning till Telge Energi. I rollen som Webbdesigner blir du en viktig del av teamet som jobbar med marknadsföring, kampanjer samt utvecklingen av webb, e-handel och selfservice-plattform.

Är du en teamorienterad Webbdesigner med grafisk inriktning och erfarenhet av UX och UI? Är du tillgänglig hyfsat omgående? Då har vi ett spännande uppdrag för dig! Till Telge Energi i Södertälje söker vi nu en Webbdesigner. Detta är ett konsultuppdrag via KIMM på heltid, med omgående start och fram till årsskiftet, med goda chanser till överrekrytering. Du kommer bli en del av ett härligt gäng på Telge Energi som tillsammans arbetar för bästa service och kundnöjdhet.


Ditt uppdrag

I rollen som Webbdesigner blir du en viktig del av teamet som jobbar med marknadsföring, kampanjer samt utvecklingen av webb, e-handel och selfservice-plattform. Du kommer stå för de huvudsakliga leveranserna av UX till nyutveckling och webbdesign för såväl större som mindre insatser, men även design för digital annonsering.

Telge Energi har idag en inarbetad grafisk profil och implementerad webbdesign som skapar ett bra ramverk för dig att fortsätta arbeta med. Telge Energi jobbar med en SCRUM-modell med två veckors sprintar där det gäller att väga leveranstider mot när något ska vara ”pixel-perfect” eller ”good enough”.


Exempel på ansvarsområden

  • UI (User Interface)
  • UX (User Experience)
  • Webbdesign
  • Display-annonser


Din bakgrund

Vi söker en Webbdesigner med något eller några års erfarenhet från webbdesign, UX och UI. Du har en grafisk utbildning inom digital design på högskolenivå. Du är van användare av Adobe Creative Suite, primärt Photoshop, samt god förståelse för CSS och HTML. Det är meriterande om du har bakgrund från e-handel och self-service samt om du har arbetat med marknadsmaterial.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet, vi värdesätter framförallt engagemang, ambition och ansvar. Du är en ödmjuk lagspelare som tar ansvar och är engagerad i att teamet ska arbeta framgångsrikt. Du bryr dig om klimat och miljö och har ett hållbart affärsperspektiv utifrån kundens bästa. Vi jobbar som ett lag och det är därför viktigt att förstå hur ens arbete bidrar till helheten. Tillsammans strävar vi efter att ha ett öppet klimat där vi stöttar varandra för att gruppen ska nå framgång.
 

När du blir en av oss

Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.


Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Lisa Andelius la@kimm.se och konsultchef Anders Norrman an@kimm.se.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.