Skribent / Copy till ledande konsultbolag

Är du en kreativ och engagerad skribent med erfarenhet av att skriva målgruppsanpassade texter för internt och externa kanaler? Det här är möjligheten för dig att vara med på en spännande resa från början och skapa engagerande och informativ content för interna och externa målgrupper.

Vi ser fram emot din ansökan!

Nu söker vi en skribent / copy till ett marknadsledande revisions- och redovisningsbolag i Stockholm city. Detta är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals på heltid med omgående start. Uppdraget beräknas att pågå till sista september.

Om jobbet
Nu söker vi för kunds räkning en skribent / copy som ska hjälpa marknads- och kommunikationsteamet med att ta fram texter för kundens alla kanaler, både för internt och externt bruk. Du kommer att ha ett nära samarbete med marknads- och kommunikationsteamet och även med olika interna beställare. I första hand kommer du anpassa redan befintliga texter till det nya varumärket, men du kommer även att ta fram nytt innehåll, skriva filmmanus, skriva nyheter för intranät och hjälpa utvecklingsteamet med att ta fram kommunikation till olika interna och externa målgrupper.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Kvalitetssäkra befintliga texter för marknadsmaterial
  • Kvalitetssäkra informationstexter för att nå kundens målgrupper internt och externt
  • Anpassa redaktionellt innehåll i form av inlägg på blogg
  • Ta fram annonstexter för AD-words, inlägg i sociala medier etc
  • Skriva text manus för film

Om dig
Vi söker dig som självständigt kan anpassa och skapa texter för kundens marknadsmaterial, blogg, externa hemsida och interna kanaler. Du har förmåga att förenkla, sammanfatta och formulera komplexa sammanhang.Du kommer bli en del av ett tajt team som tycker att det är viktigt att ha roligt och trivas på jobbet. För att passa i rollen har du ca 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är flexibel och kan hålla deadlines. Det är bra om du tycker om att samarbeta i team och det är lika viktigt att kan arbeta självständigt.

Som person är du engagerad, kreativ och självständig i ditt arbete. Du är driven och flexibel med sinne för ordning och struktur. Att hela tiden tänka serviceinriktat och problemlösande är något du är van vid.Det är meriterande om du har erfarenhet från företag inom konsultbranschen.

När du blir en av oss
Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är konsultchef Anders Norrman an@kimm.se och Talent Acquisition Specialist Lisa Andelius la@kimm.se. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kommer troligtvis att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.