Projektledare med medlemsansvar till Marknadsföreningen i Stockholm

Nu söker Marknadsföreningen en strukturerad och prestigelös doer med ett stort eget driv som gillar att hålla i många projekt samtidigt.

Marknadsföreningen Stockholm främsta roll är att vara en mötesplats inom kompetens-utveckling för professionella inom marknadsföring & kommunikation. Vi har nu påbörjat en spännande förändringsresa inför vårt 100 års jubileum 2019 och har inlett en rad nya strategiska samarbeten, lanserat ny visuell identitet och teknikförnyelser. Målet är att bli fler medlemmar, synas och höras mer och för att lyckas med det söker vi nu en nyfiken och utvecklingsorienterad Projektledare!

Din roll


I din roll som Projektledare med Medlemsansvar ska du genomföra aktiviteter enligt övergripande marknadsplan, som projektledning av och planering för våra kurser och events t ex Årets Marknadschef. Du har i det dagliga arbetet mycket kontakt med befintliga medlemmar, samarbetspartners och företagsmedlemmar, där högklassig medlemsnytta och service är A och O. Det är viktigt att du kan ha ”örat mot marken”, vad som är aktuellt och vilka ämnen som är högintressanta för våra medlemmar.

Vi erbjuder en väldigt operativ bred roll inom marknadsföring och kommunikation med stort eget ansvar. Du blir involverad i många typer av frågor och kommer tydligt att se resultatet av det du gör. Du blir en del av ett litet tight, kreativt och snabbrörligt team där vi välkomnar nya idéer. Vi sitter på United Spaces co-working-kontor; attraktiva lokaler med puls i Waterfront building som är belägen i centrala Stockholm.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Ytterst ansvarig för medlemsservice med löpande kommunikation och dialog med medlemmarna.
  • Ansvara för årscykeln; lägga en plan för aktivering kopplat till onboarding, inbound marketing och våra events. Aktivering av medlemmar och personaliserad kommunikation.
  • Egen medlemsvärvning och uppgradering av medlemskap.
  • Ansvara för medlemsregistret, löpande uppdateringar samt kontaktperson mot redovisningsbyrå för medlemsrelaterade ekonomifrågor.
  • Projektledning av, planering och genomförande av events och kurser samt samarbeta med leverantörer. Ett exempel är vårt årligen återkommande event och nomineringsförfarande för Årets Marknadschef inklusive budgetansvar.
  • Göra uppdateringar och inlägg på våra sociala kanaler; marknadsföring såväl som kunskapsdelning.
  • Kursplan för våra utbildningsinsatser per termin och marknadsföring av dessa.
  • Vara kontaktperson för samt ansvarig för marknadsföringen av flera kompetensnätverk inom föreningen, där nätverksledarna är våra experter och ansvarar för innehåll.

Vem är du?


För att lyckas i rollen tror vi att du är en person som gillar events, att nätverka och skapa långsiktiga relationer. Du är en strukturerad och prestigelös doer med ett stort eget driv och kan hålla i många projekt och kontakter parallellt. En kreativ problemlösare som hugger in där det behövs. Troligen har du har en utbildning inom marknadsföring och/eller kommunikation samt gärna en projektledarutbildning. Du är i början av din karriär och har ett passionerat intresse för marknadsföring och kommunikation. Du navigerar vant i digitala kanaler, något som vi arbetar fokuserat med. Vi ser gärna att du har jobbat med CRM, kundklubbar och har erfarenhet att arrangera evenemang.

Nu måste du ju ansöka!


I denna rekrytering samarbetar vi med KIMM. Önskar du mer information kontakta gärna Rekryteringskonsult Anna Bjerkelius på 08-555 290 00 eller på ab@kimm.se. Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev via www.kimm.se senast 2018-03.30. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar per mejl.Varmt välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.