Projektledare

Vill du jobba med några av Sveriges ledande varumärken inom media?

Till Alma Talent, ett av Sveriges ledande mediehus med välkända varumärken som bl.a. Dagens Media, Affärsvärlden och Ny Teknik, söker vi nu en driven och initiativrik projektledare med ansvar för att utveckla och driva event inom industri/teknik/IT-området.


Arbetsuppgifter

Som projektledare på Alma Talent Events initierar, utvecklar och driver du event mot beslutsfattare och specialister. Du är affärsmässig och kan självständigt planera ditt arbete så att du når dina mål. Som projektledare arbetar du i en kreativ och snabbrörlig miljö där du blir en viktig nyckelspelare med möjlighet att påverka.

Du arbetar systematiskt med omvärldsbevakning och analys i syfte att identifiera ämnen, målgrupper och värdekedjor samt skapa kommersiellt gångbart och strukturerat eventinnehåll. Du identifierar och anlitar de bästa branschföreträdarna som föredragshållare och du skriver säljande copy som används i marknadsföringsaktiviteterna som genomförs inför varje enskilt event.

Du arbetar i ett projektteam tillsammans med våra redaktioner samt representanter från marknads-, försäljnings- och projektadministrationsteamet där du har det övergripande resultatansvaret för dina projekt. Du ansvarar för dina event från ax till limpa – från idé till genomförande och utvärdering.


Personliga egenskaper

  • Du är en nyfiken person som snabbt sätter dig in i nya områden och komplexa strukturer och intresserar dig för vad som händer i näringslivet
  • Du har en stor portion analytisk förmåga
  • Du är duktig på att skriva säljande texter på både svenska och engelska
  • Du är van vid att arbeta självständigt och är strukturerad och är samtidigt en inspirerande teamplayer
  • Du är orädd för att ta kontakt med högt uppsatta personer inom svenskt och internationellt näringsliv
  • Du har ett högt driv och är van att jobba mot deadlines och uppsatta mål
  • Du har en akademisk examen eller motsvarande
  • Det är meriterande ifall du har erfarenhet av eller intresse för industri/teknik/IT-sektorn

Tycker du det här verkar spännande? Kontakta oss med ditt CV och personligt brev som du mejlar till asa.severgardh@almatalent.se senast den 14 augusti men urval sker löpande. Du kan också läsa mer om vår verksamhet och våra events på www.talentumevents.se.

Välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.