Nytt jobb 2018? Kandidatansvarig till KIMM!

Kom och bli vår kollega! Just nu söker vi en überstrukturerad och härlig kandidatansvarig.

På KIMM jobbar vi med rekrytering och interimslösningar och tillsätter roller inom kommunikation & marknad. Våra uppdrag kännetecknas av högt engagemang, effektivt samarbete och en massa glädje - vi har sedan starten bevisat vår förmåga att på bästa sätt matcha kandidater och kunder. 2018 fyller vi 5 år och då vi ser ett allt större behov av kompetens inom KIMMs specialistområden, inte minst digital kompetens så kommer vi att växa. I matchningsarbetet spelar du som kandidatansvarig en nyckelroll tillsammans med våra konsultchefer och rekryteringskonsulter för att vi ska ta nästa steg och hjälpa ännu fler kunder och matcha ännu fler kandidater till sina drömjobb!

Din roll 

Som kandidatansvarig på KIMM är du en del av ett härligt och proffsigt team med ambitionen att bygga Sveriges bästa konsult- och rekryteringsbolag. Vi ser det som en självklarhet att ha ett konsultativt förhållningssätt till både våra kandidater och kunder. Med stort engagemang förväntas du searcha fram de rätta kandidaterna, skriva annonser, genomföra urval, intervjua, ta referenser och i nära samarbete med dina kollegor matcha rätt kandidat med rätt uppdrag och kund. Utöver det så ansvarar du för att proaktivt utveckla vårt kandidatnätverk inom KIMM och att vårt varumärke syns i rätt kanaler.

På KIMM är vi idag ca 15 medarbetare som jobbar på våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö och vi har 50 konsulter uthyrda på spännande uppdrag hos våra kunder.

Det är verkligen en möjlighet att få arbeta på KIMM - vi växer ständigt, men det ställer också vissa krav på att du inte är nostalgisk och tänker att det var bättre förr. I ett tillväxtbolag är det hela tiden full fart framåt. Vi stannar inte upp, vi är i ständig rörelse, vi är framåtlutade, vi lyssnar och vi agerar. Det betyder att du behöver vara en person som verkligen trivs med farten, annars kan det liksom bli helt fel.

Din bakgrund

Du har en hög egen drivkraft och ett stort intresse för människor. Du är förtroendeingivande och mycket duktig på att skapa och underhålla relationer. Du är überstrukturerad – du är liksom en sån där person som alltid har stenkoll och du gillar administration. Du är mycket bra på att skriva, både på svenska och på engelska och det går dessutom snabbt. Troligtvis har du en akademisk examen eller motsvarande inom ett relevant område för rollen. Du avgör vad som är relevant, men det skulle t.ex. kunna vara inom marknad, kommunikation eller HR. Vi tror att du har ett par års arbetslivserfarenhet och att du är väl insatt i den digitala transformationen, sociala medier och att du har stenkoll på förkortningar som SEO, SEM, PPC, CMS m.fl.

KIMM erbjuder

En möjlighet att jobba med våra kompetenta kandidater, konsulter och intressanta kunder som vi är stolta över. Samtidigt får du vara med och fortsätta bygga KIMM tillsammans med oss på KIMM, Wise Professionals och övriga Wise Group (KIMM är ett affärsområde som drivs som 

e

tt eget bolag inom Wise Professionals – läs mer om Wise Professionals här 

 som är en del av Wise Group – läs mer om Wise Group här 

). Vi har kul på jobbet och vill ständigt göra saker bättre! Du kommer att ha stor möjlighet att vara med och påverka din egen och vår framtid eftersom vi vill ta vara på dina idéer. 

Nu måste du ju ansöka!

Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta Anna Jeppsson Blomberg på 

. Ansök på 

 

senast 2017-12-27

. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar per mejl, men vi ser fram mot att höra från dig inom kort via kimm.se. Gala!

 

Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.