Nu söker vi efter fler marknadsassistenter till vår konsultverksamhet

Vill du bli en del av KIMM/ Wise Professionals växande konsultverksamhet? Nu söker vi dig som vill arbeta inom marknad hos våra kunder. Detta är ingen annons för en specifik tjänst men här får du chansen att dela din profil med oss inför kommande uppdrag.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av några av Sveriges starkaste varumärken och tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Vi finns i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är idag ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Ditt uppdrag

Uppdragen varierar i längd och innehåll då detta är en öppen annons. Generellt som Marknadsassistent kan uppgifterna bestå av att delta i planering av mässor och event, uppdatera hemsidor, kundundersökningar, ta fram annonser, vara med och koordinera framtagandet av säljmaterial, tryck och inköp, hantera sociala medier med mera.

I rollen som uthyrd konsult ställs det stora krav på hög flexibilitet och initiativförmåga. Såklart avsätts tid för upplärning men det krävs också att man har förmåga att snabbt komma in i arbetsrutiner och system eftersom behovet av förstärkning hos våra kundföretag ofta är omgående.

Din bakgrund

För rollen som Marknadsassistent söker vi i första hand dig som har ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter på en marknadsavdelning, reklambyrå eller liknande. Meriterande är om du har utbildning inom marknadsområdet! Du har goda kunskaper i engelska och svenska, kan arbeta obehindrat i Office-paketet och har systemvana.

I ditt uppdrag kommer du att ha nytta av att vara noggrann, effektiv, kreativ och självgående. Konsultrollen ger dig möjlighet att komma i kontakt med nya uppdragsgivare och för att trivas i rollen som konsult krävs det att du är relationsskapande, utåtriktad och arbetsam.

När du blir en av oss

Som konsult hos oss på KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Vi har det yttersta ansvaret för att du mår bra och trivs på din arbetsplats. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos oss ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi vill göra dig uppmärksam på att detta är en annons där du har möjlighet att anmäla ditt intresse för att arbeta som Marknadsassistent via KIMM/Wise Professionals. Denna annons är inte kopplad till ett specifikt uppdrag. Om det inte blir aktuellt att i dagsläget träffas kommer vi att spara din profil och kontakta dig om vi får in ett passande uppdrag!

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta kandidatansvarig Jannice Larsson (Jannice.Larsson@wise.se,) och konsultchef Josefin Slorafoss (Josefin.Slorafoss@wise.se,) om du har några frågor angående konsultrollen hos oss.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.