Marknadskoordinator till ledande mediehus

Trivs du i en koordinerande roll där marknadsföring och projektsamordning är ryggraden? Alma Talent är mediehuset med välkända varumärken som t.ex. Dagens Media, Affärsvärlden, Ny Teknik och Personal & Ledarskap. Vi söker nu en Marknadskoordinator som kommer ha en central roll och jobba gentemot våra kunder, leverantörer och samarbetspartners. Låter det som något för dig? Ansök redan idag!

Om tjänsten

Rollen som Marknadskoordinator består av två delar – 1) planera och genomföra marknadsaktiviteter samt 2) projektkoordinering. Du marknadsför, administrerar och genomför event i alla olika faser – hela vägen från uppstart till genomförande. Arrangemangen är allt från en handfull upp till flera hundra deltagare. Uppdraget är tillsvidare på deltid (50-75 %).

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att upprätta och genomföra marknadskampanjer där utgångspunkten är målgrupps- och dataanalys för att sedan upprätta och genomföra marknadsföringskampanjer med fokus på e-mail, sociala medier, annonsering och SEO.

Du har löpande kontakt med talare, deltagare och sponsorer för att säkra bra kvalitet i leverans och genomförande av eventen. Du sköter bekräftelser, kallelser, eventuella programändringar och påminnelser samt utvärderingsprocessen.

Du kommer också att...

  • Analysera och planera kampanjer för att optimera antalet eventdeltagare
  • Koordinera design av marknadsföringsmaterial
  • Analysera, bygga och kontinuerligt underhålla databaser utefter målgruppsbeskrivningar
  • Boka lokal, förtäring och teknik och hålla i den löpande kontakten med lokalleverantörerna
  • Ha löpande kontakt med talare och driva in talarpresentationer, bokar resor och hotell vid behov
  • Närvara och driva de ”egna” eventen på plats samt samordna genomförandena

Vi söker dig som

Du har en universitetsutbildning eller motsvarande och 2-3 års arbetslivserfarenhet inom digital marknadsföring. Som person är du effektiv och noggrann med känsla för detaljer. Du gillar att ha många bollar i luften, är full av energi och är inte vara rädd för att hugga i och hjälpa till när det behövs. Samtidigt som du är en utpräglad teamplayer är du en person som arbetar självständigt och tar stort eget ansvar för ditt arbetsområde. Du talar och skriver engelska och svenska obehindrat och har goda kunskaper i office-paketet.

Ett plus i kanten för dig som har vana av dataanalys och/eller har arbetat i en administrativ och koordinerande roll.

ÖVRIG INFORMATION

  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid, tillsvidareanställning
  • Placering: Flemminggatan på Kungsholmen i Stockholm
  • Sök tjänsten genom att e-posta ditt personliga brev och CV till asa.severgardh@almatalent.se senast den 15 december. Urval och intervjuer görs löpande.
Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.