Marknadsassistent till JM AB

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Just nu behöver de komplettera sitt marknadsteam med en Marknadsassistent till Göteborg, Region Väst.

I den här processen samarbetar JM med Rekryteringsbyrån KIMM. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM under inledningsvis sju månader med möjlighet till förlängning. Uppdraget är på heltid, har start i mitten av september och du kommer att utgå från företagets kontor i Göteborg.


Arbetsuppgifter

Som Sälj- och marknadsassistent kommer du bland annat att arbeta med samordning av regionens event som ska hållas i företagets nya pop-up butik runt om i Göteborg. Idag finns redan en plan för aktiviteterna och konceptet, där ditt arbete innebär att koordinera all planering kring pop-up butiken, såsom exempelvis logistik och inköp. Du kommer att ha ett nära samarbete med företagets Webbredaktör/Marknadsassistent samt resten av marknadsteamet. Du stöttar avdelningen med olika uppgifter så som att producera text eller grafiskt material till nyhetsbrev och inbjudningar. Du rapporterar till Marknad- och försäljningschefen och även om du utgår från kontoret i centrala Göteborg så är du också ute på eventplatser under turnén.


Är det dig vi söker?

Vi tror att rollen passar dig som är i början av din karriär och gärna har erfarenhet av att arbeta som Marknadsassistent, säljassistent, eventkoordinator eller motsvarande sedan tidigare. Kanske har du arbetat extra under studietiden med att koordinera events eller arbetat som butikssäljare. Det viktigaste är att du gillar att prata med andra människor, har god samarbetsförmåga och tycker om att hålla god ordning och reda samt förstår vikten av att hålla deadlines. Du som söker behöver också ha goda kunskaper i Office-paketet och Outlook.

Rollen kräver också att du är van vid att arbeta självständigt när det behövs och ta egna initiativ. Det är en förutsättning att du är kommunikativ, prestigelös och flexibel. B-körkort är ett krav.


Vad kan vi erbjuda dig?

Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.


Vill du veta mer?

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Ellinor Dahlqvist ellinor.dahlqvist@wise.se och Konsultchef Marios Maletsikas marios.maletsikas@wise.se.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kommer troligtvis att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.