Marknadsassistent på deltid

För dig som vill utvecklas inom marknad och kommunikation i ett spännande bolag har vi ett jättebra uppdrag. Söker du deltidsarbete eller har flexibiliteten att kombinera arbete med studier eller annat arbete, kan detta vara ett perfekt uppdrag för dig.

Vi söker nu dig som vill arbeta som marknadsassistent på deltid, ca 2 dagar/veckan. Vår kund är belägen centralt i Göteborgs i fina lokaler med bra förbindelser. Behovet sträcker sig till en början i ca 6 månader. Tjänsten kan eventuellt utvecklas och därmed även förlängas i både procent och tid.

 

Dina arbetsuppgifter

Du kommer i din roll att stötta marknadsansvarig i olika kommunikations- och marknadsaktiviteter, både internt och externt. Teamet arbetar i nära samarbete med ledningsgrupp och säljteamen  med att säkra online-upplevelsen och sprida information om företagets tjänsteerbjudande, samt skapa dialog och engagemang med kunder, anställda och övriga intressenter till bolaget världen över.

Mycket fokus kommer ligga i att uppdatera funktioner och marknadsmaterial kopplade till ovan nämnda aktiviteter. Det kan handla om att korrekt material är tillgängligt på hemsidorna, uppdatera texter, bearbeta bild och text, framtagning av trycksaksmaterial mm. I tjänsten ingår även att, hjälpa till med att kommunicera i sociala medier och nyhetsbrev samt viss planering och uppföljning.  

                              

Vem är du?

Vi ser att du har dokumenterad erfarenhet inom marknad & kommunikation. Du har en relevant utbildning inom området och vill utvecklas. Det är viktigt att du tidigare har arbetet administrativt och vi ser gärna att har tidigare erfarenheter av att arbetea i Worspress och andra CMS verktyg samt har god kunskap i program som Photoshop, Indesign och  Illustrator.

Vi tror att tjänsten passar dig som trivs i en roll med många olika arbetsuppgifter, snabbt ställer om vid olika prioriteringar och som trivs att arbeta med att skapa ordning och reda. Du är serviceorienterad och flexibel, gillar att arbeta tillsammans med andra och att ha kontakt med externa samarbetspartners.

Du är även driven och inte rädd för att lyfta eller ta för dig inom de områden du känner du behärskar.

 

Konsultrollen hos KIMM

Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals - rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

 

Din ansökan och frågor

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Marios Maletsikas (marios.maletsikas@wise.se). Vi kommer gå igenom alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Notera att vi inte tar emot ansökningar via mail utan du ansöker direkt på vår hemsida.

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.