Konsultchef till KIMM i Stockholm

Nu söker vi en konsultchef som ska arbeta specialiserat inom området kommunikation, information, marknad och media. Som konsultchef på KIMM blir du en del av ett professionellt team på Wise Professionals. Vår ambition är att utmana en traditionell bransch och skapa värde för våra kunder – kandidater och konsulter. Vi ser med spänning fram emot din ansökan!

Vi på KIMM söker en Konsultchef som tillsammans med oss vill vara steget före på en föränderlig marknad – där vi ska skapa skillnad. Har du en bakgrund inom kommunikation, information, marknad och/eller media? Är du affärsorienterad och bra på att lyssna och förstå samband? Har du dessutom tidigare arbetat med försäljning och har ett stort intresse för människor – kommunikation och ledarskap? Då är vi rätt plats för dig!


Om tjänsten

Som konsultchef på KIMM blir du en del av ett professionellt team på Wise Professionals. Vår ambition är att utmana en traditionell bransch och skapa värde för våra kunder – kandidater och konsulter.

Nu söker vi en konsultchef som ska arbeta specialiserat inom området
Kommunikation Information Marknad och Media.

Våra konsultchefer ser det som en självklarhet att ha ett konsultativt förhållningssätt till kunden och att vara ett professionellt stöd till sina konsulter.

  • Med stort engagemang förväntas du driva in affärer från första start till avslut, förstå kundens behov och vara konsultativ kring kompetensförsörjning och rekrytering.
  • Du genomför intervjuer, personbedömningar och referenstagningar. Tillsammans med vår Talent Acquisition Specialist, Lisa Andelius, utvecklar du proaktivt vårt kandidatnätverk.
  • Du blir personalansvarig för dina konsulter som bland annat inkluderar anställning, uppföljning och medarbetarsamtal.
  • Tillsammans med dina kollegor utvecklar du KIMM varumärke genom events, sociala medier, kampanjer och samarbeten med externa parter.


Din bakgrund

Du har en akademisk examen eller motsvarande inom marknad, kommunikation, HR eller beteendevetenskap. Du får gärna ha erfarenhet av personalansvar som du kompletterat med andra affärsnära roller inom kommunikation/marknad/media. För att lyckas i rollen har du tidigare erfarenhet av försäljning och det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som konsult. Du har en fantastisk egen drivkraft och älskar att göra affärer. Du är förtroendeingivande, en teamplayer och duktig på att skapa och underhålla relationer.


KIMM erbjuder

Vår ambition är att du ska ha den roligaste tiden i din karriär! Anders Norrman, Konsultchef på KIMM: ”Vill du ha ett riktigt roligt och utvecklande jobb med en kombination av HR, marknad, kommunikation, ledarskap och försäljning? Ja, då tycker jag att du ska söka tjänsten. Jobbet som Konsultchef är bred och varierande. Du arbetar självständigt och har mycket frihet under ansvar, men samtidigt är man en del av KIMM och Wise Professionals som består av en hel massa kompetenta och härliga människor. Jag kommer personligen att vara delaktig i din upplärning och det krävs inte att du tidigare jobbat i rekryteringsbranschen. Vi har många otroligt härliga och återkommande kunder, kandidater och konsulter och vi har väldigt kul på jobbet.”


Om KIMM & Wise Professionals

KIMM är ett affärsområde inom Wise Professionals AB specialiserat på rekrytering och konsultuthyrning inom kommunikation, information, marknad & media. Wise Professionals är ett helägt dotterbolag inom Wise Group som i sin tur är en helhetsleverantör inom HR med 12 verksamheter, med ca 650 anställda och vi är noterade på Nasdaq OMX First North.

Vilka är vi? Vi som arbetar på Wise Professionals är passionerade, nyfikna konsulter som utmanar både gamla sanningar och nya tekniker, som driver positiv och värdeskapande förändring. Vårt varumärke och vår marknadsposition i kombination med möjligheten att påverka och utveckla branschen, är några av de främsta anledningarna till att många söker sig till oss. Vi präglas av att vara en tillväxtorganisation – vår kultur andas nyfikenhet samt att vi är modig och professionella i allt vi gör. Hos oss får du vara del av att ständigt utveckla både dig själv – dina kandidater – kunder och konsulter samt branschen i stort. Vi ser oss som en mötesplats för kunder, kandidater och konsulter och du är vår specialist inom attraktion och rekrytering.


Ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Caroline Dufva, Affärsområdesansvarig caroline.dufva@wise.se eller Anders Norrman, Konsultchef på KIMM an@kimm.se. Även vi kommer ta semester, så urval och intervjuer kommer att ske först i början av augusti. Vänta dock inte för den saken skull, ansök med CV & personligt brev så snart du kan. Under tiden, kika gärna på vårt Instagram: kimmsweden

Vi ser fram mot att höra från dig!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.