Kommunikatör till Stockholms Sjukhem

Som kommunikatör på Stockholms Sjukhem kommer du att arbeta dels med det löpande redaktionella arbetet i våra digitala kanaler, dels med kommunikationsinsatser i olika projekt. Du kommer att ha fokus på intranät och intern kommunikation, men deltar även i arbetet med extern webb och sociala medier. Kommunikationsenheten planerar, skriver, fotograferar, filmar, redigerar och publicerar innehåll i alla kanaler. Som huvudredaktör för intranätet kommer du också att arbeta med att vidareutveckla intranätet (SharePoint) tillsammans med andra i organisationen.

Du tillhör kommunikationsenheten som består av fyra personer och rapporterar till kommunikationschefen. Stockholms Sjukhem sitter på Fridhemsplan i Stockholm.


Exempel på arbetsuppgifter kan vara;

  • Redaktör för intranätet, vilket omfattar både redaktionellt arbete med intranätet och att  analysera, planera och driva utveckling av intranätet.
  • Analysera, planera, genomföra och utvärdera kommunikationsinsatser i interna projekt
  • Delta i övrigt redaktionellt arbete, skriva och publicera på extern webb och sociala medier
  • Delta i kommunikationsenhetens arbete med att stärka varumärket Stockholms Sjukhem
  • Trycksaksproduktion, både enklare produktion inhouse och beställningsarbete
  • Skapa enklare filmer och rörligt material


Din erfarenhet


Stockholms Sjukhem söker dig som är utbildad inom kommunikation, journalistik eller motsvarande och som har minst tre års erfarenhet av kvalificerat kommunikationsarbete. Du är en skicklig skribent och behärskar svenska i tal och skrift och vet hur man lyfter fram viktiga budskap och målgruppsanpassar innehåll efter syfte och kanal med användarupplevelsen i fokus. System du behärskar är Sharepoint eller liknande CMS-system. Vi vill gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med sociala medier, filmproduktion, bildhantering samt grafisk formgivning och har vana av att jobba med på Indesign, Photoshop och Premiere Pro. Även erfarenhet av Google Analytics och SEO är meriterande.


Varför skall du jobba med oss?


Jo, för här får du möjlighet att arbete i en verksamhet som bygger både på tradition och nytänkande. Vår värdegrund omtanke, respekt och kunskap genomsyrar hela vår organisation. Vi vill att du ska ha roligt på jobbet och utvecklas i din roll, samtidigt som du har balans i livet.

Ansökan  
I denna rekrytering samarbetar vi med KIMM.

Vi ser fram emot att få din ansökan med CV & personligt brevvia kimm.se så snart som möjligt, dock senast den 28 sept 2017.

Obs! vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail. Önskar du mer information eller har frågor om tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Sanna Fridell på sf@kimm.se.

Välkommen att arbeta med oss på Stockholms Sjukhem!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.