Kommunikatör till Kungliga Svenska Aeroklubben (KSAK)

Vill du skapa kommunikation som ger effekt och engagerar? Har du förmåga att skapa struktur, ordning och reda och brinner för att påverka, förbättra och effektivisera? Gillar du dessutom flyg, och är intresserad av allt som har med flyg att göra? Då är det dig vi söker!
 

Erbjudande

Nu söker vi en Kommunikatör som kan driva vårt kommunikationsarbete och skapa struktur och effektivitet i vår administration. Hos oss får du möjlighet att vara med och bidra på en spännande utvecklings- och förändringsresa gällande såväl vår marknadsposition som varumärke. Vi har ett tydligt rekryteringsmål och du behövs för att göra oss mer tydliga och synliga för befintliga medlemmar, nya medlemmar men också för de som bara är nyfikna på flyg i allmänhet. Vi erbjuder dig ett omväxlande jobb i en organisation med en kultur som präglas av värme, nyfikenhet och proaktivitet. Hos oss blir du del av ett team med kollegor som älskar att gå till jobbet-vi tror på att ha kul på jobbet samtidigt som vi är professionella.
 

Om rollen

Som Kommunikatör har du en bred roll med självständigt arbete och stort ansvar. I samarbete med vår Generalsekreterare ansvarar du för att stärka varumärket med professionell kommunikation, skapa synlighet, stärka vår närvaro i samtliga kommunikationskanaler samt effektivisera vår administration.

Dina arbetsuppgifter innefattar exempelvis:

  • Planera, driva, koordinera och följa upp marknads- och kommunikationsaktiviteter samt bredda våra kommunikationskanaler
  • Administrativt stötta skolverksamhetens och kansliets administration
  • Strukturera och effektivisera medlemsregisterhanteringen  
  • Delaktig i att utveckla strategi, plan och taktik för marknads- och kommunikationsarbetet
  • Producera, publicera och följa upp innehåll och aktivitet i samtliga kommunikationskanaler
  • Samarbeta med, och stötta samtliga kollegor på kansliet gällande kommunikation och administration


Om dig

Du har erfarenhet av professionellt arbete inom kommunikation, marknad och sociala medier. Med din goda förmåga att skriva skapar du kommunikation och innehåll som engagerar. För dig är det självklart att alltid tänka på användaren först och du har god kännedom om hur du kan få olika kanaler att samverka för att maximera effekt, nytta och mervärde till mottagaren. Din administrativa förmåga är mycket god och du kan med lätthet hitta den röda tråden i komplexa texter.  

Som person är du självgående, prestigelös, proaktiv och handlingsinriktad. Du trivs som allra bäst i en roll där du kan agera ”doer” och samtidigt få användning för ditt strategiska öga. Du ser till att hålla dig uppdaterad på nya trender utan att tappa erfarenhet av gamla sanningar. Du uppskattas för din nyfikenhet, kreativitet och förmåga att skapa förtroende. 


Intresserad? Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar Kungliga Svenska Aeroklubben (KSAK) med KIMM. Kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Camilla Waernelius via mejl cw@kimm.se eller telefon 08-555 290 00 om du har frågor om tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan via www.kimm.se så snart som möjligt, dock senast 2018-07-29.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.