Kommunikatör med Epi-kunskaper – är det du?

Vi söker en kommunikatör med omgående start! Är du en vass skribent som hanterar Episerver? Trivs du med att koordinera och utföra olika kommunikationsuppdrag och aktiviteter? Är du dessutom tillgänglig? Skicka i så fall in din ansökan redan idag!

Just nu söker vi en relationsskapande kommunikatör till en av våra kunder i Stockholm city. Är du en vass skribent som hanterar Episerver? Trivs du med att koordinera och utföra olika kommunikationsuppdrag och aktiviteter? Är du dessutom tillgänglig? Då kan det här vara uppdraget för dig! Det här är ett konsultuppdrag via KIMM, på heltid, med omgående start. Uppdraget beräknas pågå till slutet av augusti 2018.

Om uppdraget
Som Kommunikatör kommer du att agera stöd till kommunikationsenheten vilket innebär att på egen hand planera, koordinera och utföra kommunikationsuppdrag och aktiviteter. Du jobbar tillsammans med chefer och medarbetare, och blir en betydelsefull del av kommunikationsavdelningen. Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

  • Skriva texter och göra texter mer lättförståeliga
  • Publicera information för webben i Episerver samt i sociala medier
  • Utskick av e-postmarknadsförig i Apsis
  • Agera stöd till kommunikationsavdelningen i andra vanligt förekommande arbetsuppgifter

Om dig
Du har minst tre års erfarenhet av kommunikationsarbete på operativ nivå. Du är en duktig skribent med mycket goda språkkunskaper i svenska. Du är van vid att författa ändamålsenliga texter, i första hand för digitala kanaler såsom webb och sociala medier. Det är ett krav att du hanterar Episerver, kunskap i Apsis är meriterande. Eftergymnasial utbildning inom information, kommunikation, webb eller journalistik är likaså meriterande. Du en duktig projektledare, van att jobba mot deadlines och du behärskar både traditionella och digitala kanaler. Du har lätt för att samarbeta och jobba i team. Som person är du driven, prestigelös och flexibel.

När du blir en av oss
Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är konsultchef, Anders Norrman an@kimm.se och kandidatansvarig Lisa Andelius la@kimm.se. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kommer troligtvis att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.