Kommunikatör med digitalt fokus till SKB

Är din hemvist digitala kanaler och content? Är du en god kommunikatör och vass skribent? Välkommen att vara med och bidra till SKBs digitala förändringsresa som börjar med din ansökan.

Som bred kommunikatör hos oss är ditt fokus målgruppsanpassad kommunikation. Det innebär att du på olika sätt ska arbeta med att bevaka, fånga upp, behandla och förmedla relevant information som stärker vårt varumärke till våra målgrupper i alla kanaler. Det redaktionella innehållet på webben är ditt huvudansvar tillsammans med utveckling och innehåll i övriga digitala kanaler och sociala medier. I det löpande arbetet blir detta ditt framtida fokus.

Du får ansvar för innehålls- och publiceringsplan samt uppföljning och medverkar i att utveckla funktionalitet och struktur. Tillsammans jobbar vi också med andra kanaler som trycksaker och personliga möten.

På kommunikationsavdelningen arbetar idag fyra personer och tillsammans tar vi fram övergripande strategier och planer. Vi verkar utifrån SKBs löfte ”Vi skapar rum för gott – och alla” och våra kärnvärden AHA; aktiv, hållbar och affärsmässig är viktiga för oss.

Din bakgrund

Du har tre till fem års erfarenhet av att arbeta brett inom kommunikation med ansvar för redaktionellt innehåll och utveckling av digitala kanaler och sociala medier. Du har varit med och drivit projekt inom området. Din förståelse för hur olika kanaler samverkar är mycket god och du vet hur relationen teknik och kommunikation fungerar.

Personliga egenskaper och kompetenser

För rollen krävs att du är målinriktad, kvalitetsmedveten, lyhörd och proaktiv. Du är trygg i din breda kompetens och är intresserad av samhällets utveckling.

Du har goda till mycket goda kunskaper i Wordpress och Adobe CC, samt kunskaper i Google Analytics eller andra analysverktyg. Du har erfarenhet av att i din yrkesroll hantera Facebook, Instagram, LinkedIn och Twitter. Meriterande är kunskap i rörlig media.

Du talar och skriver givetvis obehindrat på svenska samt har goda kunskaper i engelska.

Du har en relevant utbildning inom kommunikation.

Om Stockholms Kooperativa Bostadsförening

SKB är en kooperativ hyresrättsförening som bygger, förvaltar och hyr ut lägenheter till våra medlemmar. Idag har vi över 8 000 lägenheter i Stockholms stad och i fem kringliggande kommuner. Det gör oss till den största privata hyresrättsaktören i Stockholm.

Den verkställande organisationen har 130 medarbetare. I sin storlek och upplåtelseform, är SKB en unik verksamhet som skapar variation på bostadsmarknaden.

SKB föddes för över hundra år sedan ur viljan att tillsammans skapa ett bättre boende i ett snabbt växande Stockholm, och det driver oss fortfarande. Vi vill fortsätta skapa rum för fler och samtidigt ta ett långsiktigt ansvar. Det gör vi genom att bygga med hög kvalitet och aldrig sälja någon av våra fastigheter. Det vi bygger förvaltar vi själva, för evigt. Allt med löftet att skapa rum för gott – och alla.

Läs mer om oss här: https://www.skb.org/

Fackliga kontaktpersoner hos SKB: Ledarna - Lars Radesäter, tel 08-704 61 29 Unionen - Birgitta Lundqvist, tel 08-704 61 09

 

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV och personligt brev via www.kimm.se så snart som möjligt,

dock senast

2017-12-16. Vi har inte möjlighet att emot ansökningar via mail eller post. Om du har frågor om tjänsten får du gärna kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jonatan Lindoff jl@kimm.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.