Kommunikationsansvarig till Corem Property Group

Vi söker nu en erfaren kommunikatör som vill blir en central del i vår verksamhet. Här får du möjlighet att vara spindeln i nätet, jobba på ett börsnoterat bolag noterat på Mid Cap och där din roll är viktig för oss för att nå ut till såväl våra aktieägare som kunder. Låter detta som en roll för dig?


Om rollen

I rollen som Kommunikationsansvarig är ditt övergripande ansvar att kommunicera Corem på ett tilltalande sätt, i text som bild, till våra aktieägare, finansiärer, kunder och medarbetare.

Du har huvudansvaret för att projektleda och ansvara för våra kvartalsrapporter, pressmeddelanden och årsredovisning. Du är en vass och van projektledare som kan hålla samman denna typ av projekt och förstår vikten av att hålla deadlines.

Du kan kommunikation och är duktig på att förenkla och målgruppsanpassa komplexa begrepp för att kommunicera i text och bild, samtidigt som du tycker om att själv producera material. Du har bra ett öga och är intresserad av färg och form. Du är van att välja rätt kanal för det som ska kommuniceras och tydlig beställare gentemot dina leverantörer. Du arbetar främst operativt men bör ha med dig ett strategiskt tänk som kan ta oss framåt!

Du rapporterar direkt till CFO och ingår i staben. Du arbetar nära hela organisationen inklusive vd. Kontoret finns centralt i Stockholm.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:  

  • Projektleda framtagande av årsredovisning och kvartalsrapporter tillsammans med produktionsbyrå
  • Hålla marknadsmaterial ex. presentationer, broschyrer och mässmaterial uppdaterat och projektleda att ta fram nytt material när det behövs
  • Äga den grafiska profilen
  • Ansvar för information på hemsida och intranät
  • Skriva och distribuera pressreleaser
  • Samordna marknads- och PR-event
  • Ansvar för fotografier och bildbank


Om dig

Du har erfarenhet av en liknande roll och är en strukturerad person som är bra på att lösa problem och får saker gjorda. Du är duktig på att prioritera dina arbetsuppgifter. Ett par måsten för att klara denna roll är att du behärskar Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint) väl samt har kunskaper i Photoshop och Illustrator. Du är duktig på att skriva, formulera och målgruppsanpassa texter och skapa en helhet av text och bild för att presentera budskapet. Du har erfarenhet av att arbeta i något CMS:system som ex. Episerver eller liknande publiceringsverktyg. När det kommer till språk behöver du kunna tala och skriva svenska obehindrat samt klara av att hantera engelska i ditt dagliga arbete då våra rapporter även görs på engelska.

För att trivas hos oss är du är en självständig person som är van vid att planera och utföra ditt arbete. Det är lika självklart för dig att hålla deadlines inför kvartalsrapport och årsredovisningar som att vara anpassningsbar när det gäller ad hoc uppgifter. Du drivs av att kommunicera vår verksamhet och för över ditt engagemang och entusiasm på resten av organisationen. Du behöver ha ett intresse för IR-kommunikation, då det är en stor del av arbetet. Du är en engagerad person som trivs med att samarbeta med andra och vara drivande i projekt.
 

Intresserad, välkommen att söka!

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sanna Fridell på sf@kimm.se.

Välkommen med din ansökan via www.kimm.se innehållandes CV och personligt brevsenast 2018-03-30. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

Vi går igenom ansökningarna löpande så skicka gärna din ansökan redan idag.

Välkommen!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.