Klarahill söker en driven Digital Projektledare

Är du en ödmjuk person med stort driv som vill vara med och vägleda begravningsbyråbranschen genom en digital transformation? Har du tidigare arbetat med kommunikation genom engagemang och att sälja visioner? Då är det dig vi söker!

Till Klarahill söker vi nu en Digital Projektledare. Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals på heltid, med omgående start, heltid sex månader. Uppdraget är placerat på Klarahills kontor i centrala Stockholm.

Om jobbet

Klarahill befinner sig i en spännande utvecklingsfas där du tillsammans med dina kollegor kommer att initiera och leda den digitala transformationen! Vi söker därför en Digital Projektledare som vill ta ett helhetsansvar, för att konsolidera, utveckla och omforma en hel bransch. Du kommer att arbeta i en bred roll där det finns stora möjligheter att forma rollen själv. Du kommer att ansvara över samt hantera kontakten med dotterbolag över hela landet och samarbetspartners som bl.a. web- och mediebyrå. Som Digital Projektledare kommer du vara en central funktionen i teamet och arbeta både operativ och strategiskt med Klarahills digitala transformation. En stor del av ditt arbete kommer även vara att inhämta information från de olika begravningsbyråerna för att skapa digital kommunikation via Klarahills hemsida. Exempel på arbetsuppgifter;

 • Projektleda utveckling av det digitala kundmötet
 • Hantera och ansvara för kommunikationsbyråkontakter
 • Skriva och redigera texter samt bilder för olika landningssidor
 • Projektledare arbetet med den digitala transformationen
 • Utveckla och förvalta relationen med begravningsbyråerna
 • Din profil

  Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning inom kommunikation, marknadsföring och/eller digitala kanaler. För att lyckas i rollen har du tidigare arbetat med digital kommunikation gärna från byråsidan och/eller i en projektledande roll. Vidare har du grundläggande kunskaper av SEO/SEM, Google analytics och erfarenhet av att driva och analysera trafik. Dessutom är du en skicklig skribent som tycker om att skriva texter som påverkar. Som person är du ödmjuk och trygg i din kompetens. Du är lyhörd och har ett nyfiket förhållningssätt och har du tidigare arbetat i en med kommunikation i en medlemsorganisation är det starkt mediterande.

  Om Klarahill

  Klarahill startade 2014 och består av lokala familjeföretag som tillsammans driver en femtedel av de auktoriserade byråerna inom Sveriges begravningsbyråers förbund (SBF) och huvudägare är idag Mellby Gård AB (

  ). Med mottot ”Av begravningsentreprenörer för begravningsentreprenörer” vill Klarahill vara den begravningsbyrå som kunder helst väljer och konkurrenter vill vara. Klarahill har en förvärvsdriven strategi att konsolidera begravningsmarknaden. Det personliga är centralt, både när det gäller bemötande och utformning av skräddarsydda, personliga begravningar. Klarahill skapar genom samordning och samarbete fördelar kring exempelvis administration, IT-utveckling och utbyte av kunskap och insikter.

  När du blir en av oss

  Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

  Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

  Om du vill veta mer

  Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Jag som arbetar med detta uppdrag är konsultchef, Paola Banegas 

  .

  Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kommer troligtvis att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

  Vi ser fram emot att höra från dig!

  Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.