Key Account Manager på Dagens Media och Resumé

  • Vill du vara med och göra skillnad mitt i kommunikationssveriges centrum?
  • Är du en driven affärskvinna/- man mitt i karriären, gärna med flera års erfarenhet från säljande uppdrag inom media?
  • Är du en ”doer” som får saker att hända och har ett eget inre driv?

Svarar du ja på alla tre borde du söka det här jobbet som Key Account Manager på Dagens Media och Resumé!

I jobbet som säljare för Resumé kommer du träffa beslutsfattare inom såväl byråvärlden som på marknads- och kommunikationsavdelningar löpande och med hög frekvens. Det är lika självklart för dig att prata annonslösningar i papperstidningen som på de digitala plattformarna samt våra event och seminarier.

Vi vill att du har fokus på kunden, och kundens kund för att hitta de bästa lösningarna så våra annonsörer/partners alltid ökar sin egen affär tack vare investeringar hos oss. Tiden är sedan länge förbi då en annonssäljare presenterade färdiga lösningar, vi vill att du representerar hela vårt erbjudande och lite till. Vilka målgrupper är viktigast för vår kund, vad vill man förmedla, och vad vill man att våra läsare/besökare ska göra? Egentligen ska du alltså representera våra kunder och se till att de får ut det mesta möjliga av sina marknadsinvesteringar hos oss, ofta genom att hitta nya lösningar och produkter. Det viktiga är att du förstår hur media- och kommunikationsbranschen fungerar och vi ser gärna att du har ett existerande kontaktnät i dessa kretsar.

Förmodligen är du i början av din karriär, men du har några års dokumenterad erfarenhet av att aktivt bearbeta kunder. Du är social och utåtriktad, och motiveras av att ständigt utveckla ditt nätverk, inte minst vänder du på alla stenar för att hitta nya affärer.

Förmodligen har du en högskoleutbildning inom ekonomi/kommunikation, men det är inget krav.

Vi ser fram emot din ansökan!

För mer information kontakta Jan Berkö, jan.berko@bohmans.com eller på 073-626 30 43.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.