Juniorkonsult

Reformklubben är en kommunikationsbyrå av helt egen sort. Den första i Sverige som förenar strategisk kommunikation med datadrivna analysmetoder och digital, engagemangsdrivande kampanjteknik. Vår vision är att förändra samhället till något bättre. Vårt sätt att göra det är genom kommunikation.

Vi arbetar med rådgivning inom strategisk kommunikation och politiskt reformarbete. Vi anlitas för att bygga organisationers varumärke, påverka politiska beslut, skapa opinion, hantera kriser och driva kampanjer. Vi jobbar tätt tillsammans med våra systerbolag, kampanjbyrån Reform Act, policysmedjan Re-Think och techbyrån Reform Dev under det övergripande varumärket Reform Society.


Juniorkonsult med stort samhällsangagemang

Vi söker dig som är nyutexaminerad eller har arbetat några år med kommunikation eller samhällsfrågor. Du är nyfiken och engagerad i det du gör och har en vilja att utvecklas. Tjänsten är en provanställning med goda möjligheter till tillsvidareanställning. Vi sitter centralt vid Hötorget i Stockholm.

Vi vill att du som söker har studerat strategisk kommunikation, statsvetenskap, ekonomi eller annan relevant utbildning. Kanske har du spetskompetens inom stadsbyggnad, att arbeta med medlemsorganisationer, inom offentlig verksamhet eller vård och hälsa, några av våra stora affärsområden. Du bör ha god analytisk förmåga, ett genuint intresse för samhällsfrågor och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Goda sociala färdigheter och ett dokumenterat samhällsengagemang är meriterande.

Vi erbjuder en dynamisk miljö med högt tempo och snabb utveckling. Du får stort ansvar i takt med att du lär dig bolaget och våra tjänster. Vi har stor mångfald ur många olika aspekter när det gäller kompetenser och bakgrunder hos oss som jobbar här, något som ger oss möjlighet att skapa analyser och strategier baserade på djup kunskap och lösningar som är kreativa och effektiva.


Ansökan

Välkommen att skicka din ansökan till josefin.sasse@reformklubben.com senast 25 juni. Ansökan bör innehålla CV och personligt brev (max 1 sida). Tveka inte att höra av dig till Josefin Sasse på 0708 - 761713 eller facklig företrädare Tobias Vestergren på 070 - 946 40 74 om du har några frågor.


Om Reformklubben

Reformklubben är en snabbväxande kommunikationsbyrå som grundades 2011. Byrån är en del av Reform Society, en federation av byråer med djupt specialistkunnande inom kommunikation. Tillsammans erbjuder vi kunden både spets och helhet. Vår gemensamma vision är att vara en rörelse som sprider makt, inflytande och engagemang. Totalt arbetar ett 50-tal konsulter inom federationen som har kollektivavtal.

Skicka din ansökan till josefin.sasse@reformklubben.com med rubrikraden Dagens Media Jobb.