Junior Digital Coordinator till Viacom

Som Junior Digital Coordinator arbetar du nordiskt med att säkerställa att Viacoms digitala kommunikation är uppdaterad och korrekt. Välkommen med din ansökan redan idag!

Är du tillgänglig för ett deltidsuppdrag på ett av världens största mediebolag, eller söker du ett roligt extrajobb parallellt med dina studier? Till Viacom i Stockholm söker vi nu en Junior Digital Coordinator. Detta är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals på deltid, ca 20 h/v. Uppdraget har omgående start och beräknas att pågå under ca 6 månader.

Ett av världens största mediebolag

Med en portfölj av starka och etablerade varumärken som MTV, Nickelodeon och Comedy Central är Viacom ett av världens största medieföretag. Viacom International Media Networks är divisionen av Viacom som verkar utanför USA och levererar TV-underhållning i världsklass till cirka 170 länder runtom i världen, både linjärt och online.

I Norden har vi TV-kanalerna MTV, Nickelodeon, Comedy Central, Nick Jr, Nicktoons och VH1 i vår portfolio. Dessutom har vi flertalet appar och online-plattformar som Nick Play och MTV Play Plex. Vi finns lokalt i alla nordiska länder, med kontor i varje land. Vårt nordiska huvudkontor finns i Stockholm.

Dina arbetsuppgifter

Som Junior Digital Coordinator arbetar du nordiskt med att säkerställa att Viacoms digitala kommunikation är uppdaterad och korrekt. Du planerar, publicerar och underhåller innehållet för webb och appar, primärt för Nickelodeon och MTV. Du ingår i Product & Content teamet som består av 3 medarbetare, och rapporterar till Senior Digital Manager. Viacom sitter i ljusa och välkomnade lokaler vid Kungsbro Strand. Som Junior Digital Coordinator kommer du framförallt att jobba med:

 • Schemalägga, jämföra och följa upp publiceringar enligt content-kalendern för webb och appar. Problemsöka eventuella fel och lösa dem tillsammans med kollegor.
 • Säkerställa att innehållet är rätt och att den lever upp till standarden för Viacoms olika varumärken och marknader/språk.
 • Förbättra innehålls- och publiceringsprocessen för olika plattformar och komma med utvecklingsförslag.
 • Är det dig vi söker?

  Du har antingen nyligen avslutat dina studier inom kommunikation, marknad och/eller media, alternativt så är du i slutfasen av dina studier och söker ett roligt extrajobb på 50 % (ca 20 h/v). Du har intresse och fallenhet för digital kommunikation, sociala medier och webbpublicering. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom området, det är dock inget krav. Hanterar du något CMS-system så är det en fördel, likaså om du har grundläggande kunskaper i Photoshop. Som person är du strukturerad, initiativtagande och kreativ. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

  Vad kan vi erbjuda dig?

  Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

  Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

  Vill du veta mer?

  Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Jag som arbetar med detta uppdrag är konsultchef Anders Norrman 

  .

  Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kommer troligtvis att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

   

  Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.