IPG Mediabrands söker Account Director till Client Service

IUM arbetar med en bred variation av kunder, allt ifrån marknadsledande kunder som arbetar på global basis till Nordiska och lokala kunder. Vi ser oss som ett dynamiskt och framgångsrikt företag och behöver nu utöka vårt Client Service team med ytterligare en Account Director.

Som Account Director är du ytterst ansvarig för IUM’s totala service gentemot de kunder du arbetar med. I arbetsuppgifterna ingår strategiskt och taktiskt kommunikationsrådgivning samt uppföljnings- och analysarbete. Vi behöver kandidater med digital kunskap och erfarenhet, som kan delta i att stärka vårt digitala erbjudande mot våra kunder. Som Account Director kommer du att leda dina kundteam med ett flertal olika specialistkompetenser. Detta ställer stort krav på ledarskap samt förmåga att samarbeta och leda i grupp. Att ingå och leda olika pitchgrupper ingår även i arbetet.


Erfarenhet och kunskapskrav
 

Vi söker en Account Director med flera års erfarenhet av kundarbete. En noggrann person och god administratör/organisatör, men framförallt ser vi att du är driven och initiativrik. Universitets- eller högskoleutbildning. Du har minst 5 års erfarenhet från medie- och reklambranschen, eller som marknadschef/produktchef. Goda vana av Excel och Powerpoint. Samt erfarenhet av att ha arbetat med digitala kanaler eller digitala kunder.

Tillträde snarast.

Skicka din ansökan snarast till vår Head of Client Service, Beatrice Feuk Dahlstrom, beatrice.feuk-dahlstrom@ium.se.

Skicka din ansökan till beatrice.feuk-dahlstrom@ium.se med rubrikraden Dagens Media Jobb.