Inhousebyrå söker en Art Director

Är du en erfaren Art Director som trivs med att arbeta både strategiskt och hands-on? Då är detta uppdraget för dig!

Till vår kund i Solna söker vi nu en konceptuell och idéstark Art Director. Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals på heltid, med start i början av september. Primärt löper uppdraget på i ca tre månader, men för rätt person finns det möjlighet till anställning.

Om jobbet vi

Är du trött på byrålivet och vill arbeta in-house och göra världen lite bättre? Vår kund söker nu en nytänkande och nyfiken Art Director. Som Art Director brinner du för att leverera träffsäker form och du är van att ta fram koncept och att producera för olika kanaler som print, webb och sociala medier. Du har lätt för att förstå kundens behov och kan balansera dessa med våra uppdragsgivares intressen.

Erfarenhet och personliga egenskaper

Som person är du driven, nyfiken och självgående – du är prestigelös och van vid att många tycker till om det du tar fram. Du trivs med att arbeta i team och ser samarbete med copy och andra på marknadsavdelningen som en självklarhet och du lockas av mixen mellan strategi och produktion.

 •  Du har några års erfarenhet som AD, gärna från byrå eller inhouseavdelning
 •  Relevant utbildning inom grafisk design/art direction, reklam och marknadsföring eller motsvarande erfarenhet på annat vis
 • Erfarenhet av att marknadsföra olika varumärken – gärna både inom offentlig samt privat sektor
 • Kan producera både för print och digitalt, meriterande är erfarenhet inom rörliga HTML-banners, men ej ett krav
 • Mycket goda kunskaper i Adobe CS krävs
 • Meriterande med kunskap inom NeedScope
 • När du blir en av oss

  Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

  Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals - rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. 

  Om du vill veta mer

  Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Erik Värendh Månsson,

   och konsultchef Anders Norrman,

  . Däremot kommer vi under veckorna 30-32 ha lite semesterledigt och under denna perioden kan återkopplingen vara begränsad. Tack för att du har överseende med det! Notera att vi tar inte emot ansökningar via mail, utan du är varmt välkommen med din ansökan via www.kimm.se.

  Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kommer troligtvis att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan! 

  Vi ser fram emot att höra från dig!

  Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.