IFS söker en internkommunikatör

Trivs du i en internationell miljö och har erfarenhet av internkommunikation?

Till IFS söker vi nu en driven internkommunikatör. Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals på heltid med omgående start fram till 31 januari-2018. För rätt person finns det goda möjligheter till förlängning. Uppdraget är placerat vid kontoret på Lindhagen i Stockholm.

Om jobbet

I rollen som internkommunikatör ansvarar du för att skriva och publicera för intranätet, producera nyhetsbrev, presentationer, stöd och rådgivning till ledning och chefer. Vidare kommer du att utföra samtliga av dina kommunikationsinsatser på engelska . Du arbetar nära CFO, och HR och du rapporterar till CFO. Exempel på arbetsuppgifter är att:

 • Utarbeta kommunikationsstrategier och kommunikationsplanen
 • Stötta och coacha chefer med planer, budskap, frågor, svar och andra underlag som behövs för att lyckas med kommunikationsinsatserna
 • Skriva artiklar och notiser för intranätet
 •  Stötta med manus till filminspelningar
 • Planera, utföra och stötta inom kommunikation till ett stort event
 • Din profil

  Du har några års erfarenhet av internkommunikation och du är van att utföra dina arbetsuppgifter självständigt. Vidare har du lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift, svenska som engelska. Du har erfarenhet av att kommunicera med både text, bild och rörligt media i nuvarande och kommande kanaler. Du utgår ifrån ett affärstänk och är strukturerad i ditt förhållningssätt kring syften och mål med kommunikationen. Något som utmärker dig är din förmåga att formulera och målgruppsanpassa budskap. Du är leveranssäker och van att driva flera kommunikationsaktiviteter parallellt och du trivs när tempot är högt. Som person har du ett starkt eget driv och är van att själv ta ansvar för ditt arbete.

  Vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom media- eller kommunikation. Det är även meriterande om du tidigare arbetat med kommunikation på nordisk basis, gärna inom ett it- eller mediebolag.

  När du blir en av oss

  Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

  Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals - rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

  Om du vill veta mer

  Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Jag som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Erik Värendh Månsson, evm@kimm.se.

  Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kommer troligtvis att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

  Vi ser fram emot att höra från dig!

  Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.