Grafisk formgivare - vikariat

Din roll
Som grafisk formgivare på Lidl kommer du arbeta med att ta fram layout och original på bl.a. reklamblad, broschyrer, butikskampanjer, annonser samt internt supportmaterial till andra avdelningar på Lidl. Allt detta i linje med Lidls kommunikationsplattform och grafiska profil. I arbetet ligger också ett ansvar för att uppdatera vår bilddatabas samt för kontakt med våra tryckerier och samarbetspartners.

Din bakgrund
Du är en form- och stilsäker grafisk formgivare/originalare som har förmåga att inspirera din omgivning. Vi söker en person som har många idéer och som på ett lyhört och kreativt sätt kan paketera och illustrera dessa. Vi tror att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom formgivning och minst några års arbetslivserfarenhet av grafiskt arbete från en inhousebyrå eller reklambyrå.

Du arbetar obehindrat i de grafiska programmen i Adobe CC (InDesign, Photoshop, Illustrator och Acrobat). Har du dessutom en dokumenterad erfarenhet av produktfotografering och bildretusch ser vi det som ett plus. Vi ser även gärna att du självständigt har utvecklat kampanjer och koncept samt har känsla för foto, form och grafisk design. Har du dessutom kunskap i tyska är det meriterande.

Som person är du noggrann, flexibel och gillar ett högt tempo. Du trivs när du får kombinera ett kreativt arbete med ett strukturerat arbetssätt och för dig är det en självklarhet att vara serviceinriktad i ditt arbete.

Vad vi erbjuder
För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs – på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Tjänsten är ett vikariat på heltid tom 28 februari 2019, med tillträde 1 januari 2018. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Du är placerad vid vårt huvudkontor i Solna.

Har vi väckt ditt intresse?
Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten via länken "Ansök nu" som du hittar i annonsen på vår hemsida. Där fyller du i formuläret och bifogar cv samt personligt brev. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast 27 november 2017. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion via vår växel på tfn 08-55 55 70 00. 

Välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.