Event, kampanj och sponsringsansvarig

Vi söker dig med stort driv och hög energi som kan utveckla våra event och kampanjer och ta dem till nästa nivå. Som ansvarig för dessa områden förväntas du självständigt arrangera flertalet små och stora event och kampanjer samt följa upp resultat kring dessa. Till varje event leder du det team som behövs, inom och/eller utom organisationen och du rapporterar till vår kommunikationschef. Du blir en del av Scania Sveriges kommunikationsavdelning som är ett team bestående av sex medarbetare.

 

Arbetsuppgifter


Du kommer att arbeta i en bred och varierande roll där du planerar, koordinerar och ge­nomför event och kampanjer i syfte fortsatt öka marknadsandelarna och stärka varumär­kespreferensen. En stor del av ditt ansvar blir att självgående identifiera rätt kundforum och nätverk för säljfrämjande aktiviteter och event som du driver. Några event är åter­kommande och andra är nya för varje år. Många resdagar ingår i tjänsten och du är ofta den första på plats och sista kvar på eventet. Du kommer att ha mycket kontakt med våra återförsäljare och andra interna medarbetare. Du är även ansvarig att ta fram strategier för sponsring inför varje år.
 Kvalifikationer


För att lyckas i rollen som event, kampanj och sponsringsansvarig på Scania Sverige har du:

  • Erfarenhet från att planera, koordinera och genomföra marknadsaktiviteter och event.
  • En strategisk och operativ förmåga i samband med en stark doer-mentalitet.
  • En förmåga att agera proaktivt och ta egna initiativ och ansvar tillsammans med en vana att arbeta i och leda projektgrupper med medlemmar ifrån andra team som t ex försäljning, servicemarknad och produkt.
  • Du är självgående gällande budgetramar och ekonomisk uppföljning.
  • Van vid upphandlingar från eventbyråer och är bra på att förhandla med leverantörer.
  • Van vid att självständigt lägga upp det operativa och strategiska arbetet samt har en flexibel och kreativ förmåga att lösa snabbt uppkomna situationer med gott humör.
  • Ett stort intresse för våra produkter och tjänster.


Erfarenhet, kompetens och bakgrund


Vi tror att du har arbetat på eventbyrå/reklambyrå och/eller varit i en liknande roll förut. Du bör även vara intresserad av våra fordon samt av en bransch i snabb teknisk utveck­ling. Du har eftergymnasial utbildning, och minst fem års erfarenhet inom området, varav minst ett år i projektledande ställning. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


För ytterligare information

Kontakta gärna Jennifer Erdtman (Kommunikationschef Scania Sverige), +46 70 086 98 48, jennifer.erdtman@scania.com


Ansökan


Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.
Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Gör din ansökan via http://www.scania.com/group/en/available-positions/ för att vi ska få korrekta uppgifter.

I de fall det uppstår problem med att registrera din ansökan på scania.com så kan du maila din ansökan till kandidatbokning@scania.com


OBS! Ange Scanias Job Id 20176480 i ämnesraden. Bifoga ditt CV, personligt brev samt relevanta betygskopior (endast i word eller pdf-fomat).

Vi behöver också ditt fullständiga namn, adress, e-post och mobilnummer för att kunna registrera din ansökan. Ofullständiga mailansökningar kommer vi ej kunna hantera.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.