Envirotainer söker en digital marknadskommunikatör

Driven kommunikatör med erfarenhet av digital marknadsföring? Då är detta uppdraget för dig!

Till Envirotainer söker vi nu en driven marknadskommunikatör med erfarenhet av digital marknadsföring. Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals på heltid med omgående start och ett år framåt. Uppdraget är placerat på kontoret i Upplands Väsby i Stockholm.

Om jobbet
I rollen som kommunikatör kommer du att ansvara för webben, marketing automation SEO/SEM och sociala medier. Vi letar efter dig som har erfarenhet av att optimera digitala kanaler och som har bred erfarenhet inom digital marknadsföring. Du bör vara duktig på aktuella marknadsföringsverktyg och strategier och kunna leda integrerade digitala marknadsföringskampanjer från koncept till genomförande. Exempel på arbetsuppgifter är att,

  • Arbeta i ständig dialog med marknadsföring-, supportteamet och försäljningen
  • Starta kampanjer i tid och på budgeten
  • Hålla innehållet uppdaterat på webbplatsen
  • Hantera marknadsautomatiseringskampanjer och hålla ett konsekvent nyhetsflöde på företags sociala medier

Din profil
Vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom media- eller kommunikation och arbetslivserfarenhet inom digital marknadsföring och kommunikation. Du har erfarenhet av att arbeta med sociala medier och har förståelse för att identifiera målgrupper och utforma digitala kampanjer som engagerar, informerar och motiverar. Det är meriterande om du har kunskaper av något CMS, gärna EPiServer.

Som person är du kreativ och har analytiska färdigheter.För att fullt ut njuta av atmosfären hos Envirotainer är du innovativ, flexibel  och professionell med en positiv och öppen personlighet. Du har ett proaktivt och lösningsorienterat tillvägagångssätt och trivs i en internationell miljö. Det är till stor fördel om du har arbetat med B2B och trivs i en säljdrivande arbetsmiljö. Du måste vara flytande i engelska.

När du blir en av oss
Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Jag som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvariga Erik Värendh Månsson, evm@kimm.se.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kommer troligtvis att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.