Ebab i Stockholm AB söker en marknadskoordinator

Är du en driven, kreativ person som har ett öga för färg och form? Är du på ditt första jobb i karriären och är nyfiken på nya utmaningar?

Till Ebab söker vi nu en marknadskoordinator. Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals på heltid med omgående start och tolv månader framåt. Uppdraget är placerat på Ebabs kontor i Stockholm och du rapporterar till Kommunikationsansvarig.

Om jobbet


Som marknadskoordinator kommer du att arbeta med både intern och extern kommunikation. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att skriva texter och genomföra enklare grafisk produktion i Photoshop och InDesign, uppdatera hemsidan samt hantering av sociala medier. Har du kunskap i filmproduktion så är det meriterande. Du kommer även att planera och genomföra interna såväl som externa events.  Vidare kommer du vara ett stöd för verksamheten och skapa foldrar samt broschyrer från original till tryck.  Exempel på arbetsuppgifter:

  • Skapa innehåll för extern och intern kommunikation
  • Genomföra mässor och events
  • Grafisk produktion
  • Skapa original till tryck


Din profil


Vi söker dig som är på ditt första eller andra jobb i karriären. Du har mellan 1-3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har en eftergymnasial utbildning inom marknad och/eller kommunikation. Du har grundläggande kunskaper i Adobe Creative Suite och är duktigt på att skriva målgruppsanpassade texter. Du är flytande i svenska i tal och skrift samt hanterar Office-paketet obehindrat. Har du arbetat i WordPress är det starkt meriterande. Som person är du noggrann och har en stilistisk förmåga samtidigt som du är kreativ och van vid att driva dina projekt framåt. För att trivas på uppdraget tror vi att du är relationsskapande, serviceinriktad och initiativrik med en god balans av integritet.

När du blir en av oss


Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer


Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Jag som arbetar med detta uppdrag är konsultchef, Paola Banegas pb@kimm.se. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kommer troligtvis att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.