E-handelskoordinator Stockholm Konsultuppdrag

Är du en mästare på sökordsoptimering och tycker om att skapa, uppdatera och utveckla produktpresentationen i en e-handel? Vet du vad det innebär att sälja en vara med text och bild? Är du dessutom bra på att koordinera, administrera och samordna – då tror vi att du är som skapt för denna tjänst!

Vi söker nu en E-handelskoordinator / PIM Coordinator till en av våra uppdragsgivare. Tjänsten är till att börja med ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals under 6 månader, med målsättning att övergå i en tillsvidareanställning.


Om tjänsten

I rollen som e-handelskoordinator tillhör du marknadsavdelningen, tillsammans med sex härliga kollegor och rapportera till Marknadschefen. I ditt vardagliga arbete kommer du att samarbeta med inköp, kundservice och övriga medarbetare på marknadsavdelningen. Placering är i Sickla, Stockholm.

Din huvudsakliga arbetsuppgift, och största del av arbetstid, består i att se till att alla varor är säljklara. Det vill säga rätt produktinformation, beskrivning, bilder, taggning osv i Litium PIM. Du samordnar information från leverantörer, skriver produkttexter samt berikar artiklar med relevant data. Exempel på arbetsuppgifter:

 • Optimera webbplatsstrukturen och produktkategoriseringen för besökare och sökmotorer
 • Skapa kommersiellt starka och SEO-anpassade texter
 • Identifiera nya områden för SEO
 • Övervaka och utvärdera externa faktorer, t.ex. länkar från andra sajter
 • Korrektur av text- och produktinformation
 • Säkra konsekvens och igenkänning
 • Löpande SEO av kategorier
 • Skapa konverterande landnings- och hemsidor som genererar nya affärsmöjligheter till bolaget.


Om dig

Vi söker dig som sedan tidigare har arbetat med sökordsoptimering, produktberikning och har god förståelse för e-handel och digital marknadsföring. Du är själv intresserad av e-handel och är up-to-date med det senaste och känner till trenderna inom e-handel och digital marknadsföring. I rollen behöver du vara noggrann och ta ansvar för de arbetsuppgifter som levereras av dig.

Du har erfarenhet av:

 • Google Analytics och Google Search Console
 • SEO-verktyg
 • Excel

Som person tror vi att du är en energifull, ambitiös och noggrann lagspelare. Vi söker dig som är administrativt lagd, serviceinriktad och som trivs med att koordinera. Eftergymnasial utbildning inom marknad, kommunikation eller e-handel är meriterande, men viktigast av allt är vem du är, vilka ambitioner du har och vad du har för arbetslivserfarenheter. Stämmer ovanstående beskrivning in på dig – ja då tror vi på en perfekt matchning!


När du blir en av oss

Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. Som anställd och uthyrd konsult via KIMM blir du också medlem i Marknadsföreningen i Stockholm. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.


Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Lisa Andelius, la@kimm.se och konsultchef, Anders Norrman, an@kimm.se. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kommer troligtvis att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.