E-handelsansvarig till Fredells

Som E-handelsansvarig blir ditt fokus att fortsätta utveckla Fredells e-handel - med kundupplevelsen i fokus. Du sätter en kommersiell plan och ansvarar för att operativt driva, underhålla och utveckla de bästa förutsättningarna för försäljning online, kopplat till både konsumenter och yrkesproffs.

Till Fredells i Sickla söker vi nu en operativt lagd E-handelsansvarig. Tjänsten är till att börja med ett uppdrag via KIMM & Wise Professionals under 6 månader, med målsättning att övergå i en tillsvidareanställning på Fredells.

 

Om tjänsten

Som E-handelsansvarig blir ditt fokus att fortsätta utveckla Fredells e-handel - med kundupplevelsen i fokus. Du sätter en kommersiell plan och ansvarar för att operativt driva, underhålla och utveckla de bästa förutsättningarna för försäljning online, kopplat till våra kunder (konsumenter och yrkesproffs). Du tillhör marknadsavdelningen på 6 personer, som även innefattar e-handel, och rapporterar till Marknadschefen. I ditt vardagliga jobb kommer du att samarbeta med såväl interna som externa parter. Budgetansvar ingår och på sikt kan personalansvar tillkomma. Huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

 • Övergripande ansvar för att bygga upp och vidareutveckla Fredells e-handel genom en stark digital butiksupplevelse i enlighet med kampanjer, kunddata och analys av beteendemönster.
 • Underhålla och uppdatera funktionalitet och innehåll för Fredells hemsida/e-handel. Ansvara för att e-handeln ingår i ett samlat tag om kundupplevelsen, oavsett kanal.
 • Säkerställa den dagliga driften; minimera driftstörningar, genomföra A/B-tester och öka kvaliteten på e-handelns innehåll, exempelvis att kampanjer sköts och synkas med inköp och marknad.
 • Driva egna projekt av exempelvis sidtjänster som tillkommande appar, migrering och implementation av ex. tredje parts-lösningar. Beställa produktion, utveckling och tjänster från byråer.
 •  

  Om dig

  Du har ett par års yrkeslivserfarenheter inom e/m-commerce och stor kännedom om trender inom området. Relevant kunskap och operativ erfarenhet av Google Analytics, SEO, PIM-program och e-handelsplattform är ett krav. Du har en relevant eftergymnasial utbildning och du hanterar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

  Som person är du en energisk, ambitiös och noggrann lagspelare. Du har aldrig slut på idéer och ett utbrett affärsmässigt förhållningssätt. Du är kommunikativ, van vid högt tempo och har förmågan att behålla lugnet även i stressade situationer. Vidare har du en digital livsstil och är en flitig användare av allt från poddar, chrome cast och e-books till sociala medier och m-shopping.

   

  Om Fredells

  Fredells är en komplett byggleverantör som arbetar med helhetslösningar för kvalitetsmedvetna yrkesproffs och privatpersoner. Med ett brett sortiment inom bygg och inredning och ett stort utbud av tjänster hjälper vi våra kunder att lyckas med just sina byggprojekt – stora som små.

  Medarbetarna är det viktigaste som finns! Därför ser vi till att omge oss med människor vi tycker om. Individer som både gillar vad de gör, att utveklas och är stolta över vad de kan. Tillsammans växer vi som företag, men också som människor. Vi tycker att det är viktigt att ha kul på arbetsplatsen. Har du vilja, engagemang och driv kan du bli vår nya kollega!

   

  När du blir en av oss

  Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

  Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

   

  Om du vill veta mer

  Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Jag som arbetar med detta uppdrag är konsultchef, Anders Norrman 

  . Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kommer troligtvis att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

  Vi ser fram emot att höra från dig!

  Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.