Digital strateg till Kammarkollegiet

Vill du vara en nyckelperson i Kammarkollegiets digitaliseringsresa? Har du gedigen förståelse för målgruppsanalyser och hur målgruppers behov kan mötas med digitala lösningar? Då kan vi erbjuda en spännande och utvecklande tjänst hos oss!

Kammarkollegiet står i början av en utvecklingsresa med digitaliseringen i fokus. Som digital strateg får du en nyckelroll under den resan. Du kommer att ta fram målgruppsanalyser och driva projekt för att utveckla det digitala kundmötet. Du blir drivande i utvecklingen av e-tjänster som syftar till att effektivisera och utveckla mötet med målgrupperna och kommer att ansvara för utvecklingen av vår nya tjänstebaserade webbplats. En viktig uppgift blir att formulera tydliga kravspecifikationer vid upphandling av e-tjänster och att ansvara för användartester.

Du kommer att arbeta nära innehållskommunikatörer, IT-enheten, ledningsgruppen och verksamheten och får din placering direkt under avdelningschefen för Utveckling och digitalisering. Avdelningen driver Kammarkollegiets utvecklingsresa och består av IT-enheten och Kommunikationsenheten.

  • ”Läs mer om verksamhetens innehåll och omfattning på www.kammarkollegiet.se”
     

Är du vår framtida kollega?

För att passa i rollen som digital strateg har du gedigen erfarenhet och kunskap om olika analysverktyg för att förstå målgruppens behov, önskemål och drivkrafter, samt i vilka kanaler de olika målgrupperna befinner sig. För att bli framgångsrik i rollen har du förmågan att, utifrån de förutsättningar som verksamheten har i form av handläggningsprocesser och befintlig IT-miljö, identifiera och genomföra relevant utvecklingsarbete. God omvärldskunskap om hur det digitala kundmötet ser ut i andra organisationer är en förutsättning och även erfarenhet av att ha varit produktägare och kanalansvarig. Du bör också ha erfarenhet av att utveckla webbplatser där målgruppen står i fokus. Erfarenhet från offentlig verksamhet är en tillgång.

I din roll blir du bryggan mellan verksamheten och digital utveckling varför du behöver ha god förmåga att uttrycka dig väl och visualisera olika digitala processer på ett lättförståeligt sätt. Som person är du analytisk, kreativ och driven. Samarbete med andra faller sig naturligt för dig och du slutför de uppgifter du tagit på dig.
 

Mer information

Tillträde snarast. Anställningen är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.
 

Ansökan

Välkommen med din ansökan via www.kammarkollegiet.se/karriär, inklusive CV och personligt brev, senast den 22 mars 2018. Märk din ansökan med dnr 2.2.2-2640-18.

 

Kontaktpersoner

Anna Bünger, avdelningschef, telefon 08-700 06 22
Karin Edstrand, Saco-S, telefon 08-700 08 48
Hanne Konradsen, ST, telefon 08-700 07 88
 

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.