Digital marknadskoordinator till Clas Ohlson

Är du en digital marknadskoordinator med några års erfarenhet i ryggen? Trivs du i en arbetsmiljö med högt tempo och många kontaktytor? Då är det här ett uppdrag för dig! I rollen som marknadskoordinator kommer du arbeta med parallella projekt genom att vara med och driva och leda den digitala produktionen. Skicka in din ansökan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Till Clas Ohlson söker vi en digital marknadskoordinator. Detta är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals på heltid. Uppdraget startar omgående och pågår under sex månader framåt. Uppdraget är placerat på Clas Ohlsons kontor i centrala Stockholm.

Om jobbet
Som marknadskoordinator på Clas Ohlsons kommer du få vara med på en rolig resa! I år fyller Clas Ohlson 100 år vilket innebär många spännande aktiviteter.

Huvudsakligen kommer du att arbeta med att  driva och leda den digitala banners produktionen. Du kommer att ansvara för kontakten mot mediebyråer. Du kommer operativt driva marknadsaktiviteter och beställningar enligt den övergripande marknadsstrategin. Du stöttar i arbetet med kampanjbilagor,vilket innebär att koordinera produktion, tryck och distribution utav dessa. Vidare jobbar du med nyhetsbrev, sociala medier och influence marketing. Du kommer även att arbetet med events såsom öppningar av nya butiker.

Du kommer ingå i ett team bestående av 4 personer och du kommer att rapportera till nuvarande TF Marknadschef för Sverige. Du kommer även ha ett nära samarbete med andra interna funktioner samt med mediebyrå för att säkra leveranser, bokningar, produktion och tidplaner.

 Exempel på arbetsuppgifter;

  • Ansvar för att driva och säkra löpande digital kampanjarbete
  • Säkra hög kvalitét i alla produktioner/kampanjer och kommunikation i butik
  • Tillsammans med övriga på marknadsavdelningen säkerställa interninformation mot butik och andra berörda parter, såsom säljstöd, intranät m.m.
  • Arbeta med sociala medier och influence marketing

Din profil
Du har förmodligen 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna erfarenhet från retail antingen på kundsidan eller från reklambyrå. Du har arbetat med influence marketing, sociala medier och digital banners produktion. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom marknad/media, men för det här uppdraget lägger vi stor vikt på din personlighet.

Du har känsla för kommunikation, marknad och ett öga för färg och form. Du är van vid att arbeta med produktioner, tidplaner och hålla deadlines. För att lyckas i rollen tror vi att du gillar att arbeta i en miljö med högt tempo och flera parallella projekt. Du är ansvarsfull och kan självständigt driva ditt arbete framåt genom att vara bland annat strukturerad och noggrann.
 

När du blir en av oss
Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Jag som arbetar med detta uppdrag är konsultchef, Paola Banegas pb@kimm.se. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kommer troligtvis att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.