Digital Marknadsförare till Karnov Group

Karnov Group är Skandinaviens största leverantör av juridiska informationstjänster och till vår växande marknadsavdelning i Stockholm söker vi nu en Digital Marknadsförare, är det du?

Om rollen
Som Digital Marknadsförare ska du främst implementera och realisera våra sälj- och kommunikationsmål för webb och mail. Du ansvar för att driva marknadsarbetet inom affärsområdet VJS utbildningar som är kvalificerade fortbildningar för personer som arbetar med juridik. Rollen innebär att med affärsdrivande aktiviteter i främst digitala kanaler nå ut till våra målgrupper, för att attrahera nya kunder och behålla befintliga. En stor del av rollen innebär att på ett kreativt sätt hitta nya budskap att kommunicera med målgruppen och operativt driva dessa projekt från ax till limpa. Du arbetar nära dina kollegor på VJS och övriga marknadsavdelningen samt rapporterar till Marknadsdirektören.

Arbetsuppgifter

  • Skapa intressant innehåll genom våra digitala kanaler som sociala medier, webb, marketing automation och e-post.
  • Driva kommunikation och outbound markering genom traditionell DR, via annonser och trycksaker.
  • Initiera och genomföra egna projekt och marknadsaktiviteter för att nå uppsatta KPI:er. 
  • Skapa digitala kampanjer, banners och landningssidor.
  • Optimera, testa och analysera utfallet med hjälp av Google Analytics för att säkerställa uppsatta intäktsmål.
  • Optimera trafiken genom sökordsoptimering (SEO/SEM) för att ständigt söka förbättringsområden.

Är du vår nya kollega?
Vi söker dig som har relevant utbildning inom marknadsföring och/eller kommunikation med minst två års erfarenhet av digital marknadsföring. Du har även erfarenhet av att skriva och skapa innehåll samt publicera och analysera utfall, så det är viktigt att du behärskar svenska och engelska obehindrat både i tal och skrift. Det är meriterande om du har arbetat med någon form av CMS, e-post system och i Photoshop.
För att lyckas i rollen har du god förståelse för och är intresserad av juridik och samhällsfrågor. Men framför allt så är du en säljdriven person som förstår konvertering och brinner för digital marknadsföring, försäljning online och leadsgenererande-kampanjer. Du trivs med ett helhetsansvar och är van att arbeta självständigt i frågor som rör ditt arbetsområde, på såväl strategisk som operativ nivå. Du är en nyfiken resultatorienterad person som är prestigelös och trygg i dig själv, som vet vikten av att ett gott samarbete och tänker ”laget före jaget”.

Nu måste du ju söka!
I denna rekrytering samarbetar vi med KIMM. Önskar du mer information eller har frågor om tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Sanna Fridell på sf@kimm.se. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV & personligt brev via www.kimm.se dock senast den 2018-02-25 eftersom intervjuer sker löpande. KIMM tar endast emot ansökningar via hemsidan.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.