Digital kompetens sökes till KIMMs konsultverksamhet!

Är du intresserad, erfaren och kunnig inom det digitala medielandskapet och gärna expert inom något specifikt område - då vill vi komma i kontakt med dig!

Motiveras du av att skapa, utveckla, optimera och analysera digitala kampanjer? Vi märker en ökad efterfrågan från våra kunder beträffande digital expertis såsom Projektledare, Online Manager, Content Producers och Analytiker. Just nu har vi många spännande förfrågningar och främst inom SEO/SEM/PPC, Google Analytics, Programmatic, Social Media etc. Är du nyfiken på att bredda din kunskap ytterligare och utvecklas i rollen som uthyrd konsult, då vill vi komma i kontakt med dig.

Exempel på kompetenser vi söker;

 •          SEO/SEM/PPC
 •          Google Analytics, eller liknande verktyg
 •          Programmatic
 •          Social Media
 •          CRM- ansvarig
 • I rollen som uthyrd konsult via KIMM/Wise Professionals ställs det höga krav på flexibilitet, initiativförmåga och prestigelöshet. Du förväntas snabbt komma in i ditt uppdrag och på kort tid leverera resultat. Varje uppdrag skiljer sig åt, men med en sak gemensamt; samtliga behöver stärka upp sitt marknadsteam digitalt. Uppdragen kan vara alltifrån tre månader till över ett år. Många av våra uppdrag övergår till fasta anställningar. Vi ser gärna att du har en relevant eftergymnasial examen samt ett par års erfarenhet från liknande roll.

  Låter detta intressant så registrera ditt CV och ett personligt brev så fort som möjligt, så kontaktar vi dig när vi får in ett passande uppdrag för din profil!

  OBS: 

  Detta är en öppen ansökan och är inte ämnad för en specifik tjänst. 

  När du blir en av oss

  Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

  Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals - rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

  Om du vill veta mer

  Du får gärna kontakta oss om du har frågor eller undrar hur processen ser ut framöver;

  Kandidatansvarig Erik Värendh Månsson (

  )

  Konsultchef Anders Norrman (

  )

  Konsultchef Paola Banegas (pb@kimm.se).

  Vi går igenom ansökningarna löpande, vänta därför inte med att skicka in din intresseanmälan. Vi ser fram emot att höra från dig!

  Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.